BLESTEMUL LUI BRUCE LEE. A murit Michael Massee, actorul care l-a împușcat mortal pe Brandon Lee

BLESTEMUL LUI BRUCE LEE. A murit Michael Massee, actorul care l-a împușcat mortal pe Brandon Lee

Michael Massee, actorul care, din păcate, va fi mereu cunoscut ca fiind cel care l-a împușcat mortal pe Brandon Lee, a murit la vârsta de 61 de ani.

Moartea lui Massee a fost anunțată, prima dată, de actorul Anthony Delon și confirmată de impresarul lui de la Greene & Associates, din Los Angeles. Nu au fost date mai multe detalii despre moartea sa, potrivit The Hollywood Reporter.

Cariera profesională a lui Michael Masse a fost marcată de tragedia de pe platourile de filmare ale peliculei “Corbul” (The Crow), din anul 1994.

Echipa de producție a pregătit, în mod neatent, uitând să scoată gloanțele din arma cu care Funboy, personajul interpretat de Masse, trebuia să-l împuște pe personajul interpretat de Brandon Lee.

michael_maesse

Astfel, în timpul filmărilor, Masse l-a împușcat mortal în abdomen pe fiul lui Bruce Lee. Cu toate că a fost doar un accident nefericit, iar medicii au încercat din greu să-l salveze, Brandon Lee s-a stins din viață la numai 28 de ani.

Întrebat ulterior despre accidentul tragic care i-a distrus viața tânărului actor, Michael Masse a mărturisit că nu a fost niciodată în stare să vizioneze filmul “Corbul” sau să uite acel eveniment tragic.

“Nu cred că poți trece vreodată peste așa ceva.”, a declarat Masse la momentul respectiv.

După ce s-a retras din cariera de actor timp de un an de zile, Michael Masse și-a reluat activitatea și a apărut în filme precum Seven (1995), Tales from the Hood (1995), Lost Highway (1997), The Amazing Spiderman (2012), The Amazing Spiderman 2 (2014) sau în seriale, cum ar fi Criminal Minds, Supernatural, Fringe, House (SURSA: B1.ro).

Blestemul lui Bruce Lee. Cel mai mare MISTER din KARATE

Născut acum 75 de ani, în anul și la ora Dragonului, Bruce Lee a avut o viață mai spectaculoasă ca un film de super-acțiune. Moartea sa enigmatică l-a propulsat direct în legendă. Fiul său, Brandon Lee, a pecetluit taina.

Pe numele lui adevărat Lee Jun Fan, maestrul artelor marțiale se naște pe 27 noiembrie 1940, an al dragonului, la ora dragonului (între 6 și 8 dimineața) în cartierul chinezesc din San Francisco. Crește la Hong Kong, alături de doi frați, două surori, nouă câini, șapte păsări și o maimuță. Este fascinat de mic de strălucirea scenei, pe care o cunoaște prin tatăl său, cântăreț la opera din Canton. Copil fiind, apare în mai multe filme asiatice, scrie Vanity Fair.

La 13 ani, după ce este inițiat în tai chi chuan, puștiul studiază stilul kung-fu numit Wing Chun. Exersează zi și noapte. Pe stradă nu refuză niciodată o bătaie. Micul bătăuș este chiar arestat, pe când făcea parte dintr-o gașcă destul de violentă. Îngrijorată de comportamentul lui turbulent și de anturajul dubios, maică-sa îl trimite la Seattle cu 100 de dolari în buzunar. Angajat cu jumătate de normă într-un restaurant chinezesc, studiază filosofia și teatrul la Universitatea din Washington. Aici o întâlnește pe viitoarea lui soție, Linda Emery, o frumoasă studentă de origine anglo-suedeză, căreia îi predă lecții de kung-fu și cu care va avea doi copii: Brandon și Shanon.

Bruce își deschide propria școală de arte marțiale în care predă Wing Chun pentru toți, dar este prost văzut de celelalte școli, care cred că numai chinezii trebuie inițiați în kung-fu. Șeful uneia din școli, maestrul Wong Jack Man, îl provoacă pe Bruce la luptă. Dacă pierdea, era obligat săși închidă școala. Câștigă, dar Wong îl acuză de lipsă de fair play.

CITESTE CONTINUAREA: Blestemul lui Bruce Lee. Cel mai mare MISTER din KARATE.