Avantajele tăviţei de portbagaj pentru Logan

Avantajele tăviţei de portbagaj pentru Logan

Covoraşele echipate de producătorii auto din fabrică oferă un grad mediu de protecţie. Dacă doreşti să îngrijești mai bine mocheta originală şi caroseria maşinii tale Dacia, soluţia atât pentru interior cât şi pentru portbagaj este să achiziţionezi preşuri speciale. Iată ce avantaje ai dacă foloseşti o tăviţă de portbagaj pentru Logan.

Menţine valoarea de piaţă a maşinii

Mocheta echipată din fabrică în portbagajul maşinii este din materiale standard şi nu acoperă toate nevoile unei utilizări zilnice. Spre exemplu, structura ei nu este impermeabilă şi permite trecerea către caroserie a lichidelor vărsate accidental pe mochetă. Cu ajutorul unei mochete de tip tăviţă, din cauciuc, plastic sau material textil impermeabil, cu margini de câţiva centimetri de-a lungul întregii suprafeţe, vei scăpa de grija accidentelor provocate de bagajele sau recipientele răsturnate. Tăviţele speciale, produse după forma caroseriei de la Dacia Logan, acoperă întreg portbagajul, potrivindu-se perfect. Astfel, mocheta de dedesubt, pereţii laterali şi în special caroseria maşinii rămân intacte, indiferent de volumul şi tipul bagajelor transportate. Când un cumpărător caută o maşină la mâna a doua, între primele elemente pe care le observă după ce deschide portierele sunt preşurile şi mocheta. Aspectul general al acestora arată modul în care a fost exploatată maşină, cât a fost de îngrijită şi pentru ce fel de transport a fost utilizată. Când vezi că proprietarul a investit în accesorii de calitate pentru acea maşină, capeţi mai multă încredere pentru a o achiziţiona.

Uşor de întreţinut şi curăţat

Materialul textil utilizat de producătorii auto pentru echiparea portbagajului pare a fi un magnet al mizeriei greu de îndepărtat. Atunci când transporţi obiecte murdare, în special în sezonul rece, cu ploi şi ninsori abundente, după ce le descarci observi că murdăria căzută de pe ele a rămas impregnată în mochetă. Mai există şi posibilitatea unor răsturnări accidentale ale recipientelor de orice tip, care lasă pete permanente imposibil de îndepărtat. Scapi de toate aceste neajunsuri cu ajutorul unui preş tip tăviţă, care reţine orice urmă de mizerie accidentală: praf, noroi, moloz, lichide vărsate, produse răsturnate etc. Odată ajuns la destinaţie sau în parcare, ridici tava cu grijă, o aspiri în exterior, o scuturi şi chiar o poţi spăla. Produsele de curăţenie pot fi folosite din gama specială pentru materialul din care este confecţionată. Atenţie la procesul de uscare, în special pe partea de dedesubt trebuie să nu aibă urme de apă, deoarece acestea se impregnează în mochetă, produc condens, igrasie, mucegai sau alte bacterii şi mirosuri foarte greu de îndepărtat.

Accesoriu adaptat afacerii tale

Dacia Logan reprezintă una dintre cele mai bine vândute modele de maşini din ţara noastră, atât în echiparea standard, cât şi cu caroseria MCV. Din acest motiv, piaţa accesoriilor auto nu putea rata acest segment. Produsele pentru protejarea portbagajului acoperă majoritatea nevoilor, de la depozitarea cumpăturilor ocazionale de familie până la organizarea unui mic atelier auto pe roţi. Tăviţele pentru portbagaj sunt baza acestor tipuri de organizatoare, cu care sunt compatibile. Produsele din cauciuc au avantajul aderenţei, prevenind alunecarea şi căderea bagajelor transportate. În funcţie de tipul, volumul şi forma obiectelor pe care le transporţi cel mai des, vei putea să alegi mocheta de portbagaj potrivită. Materialul şi modelul trebuie să corespundă nevoilor tale, în timp ce aspectul este o chestiune de gust. Deşi utilitatea primează, pentru această achiziţie nu trebuie să neglijezi nici estetica.

Există o mulţime de oferte în piaţă când vine vorba de alegerea covoraşelor auto de interior sau pentru portbagaj. În funcţie de regimul de utilizare a maşinii tale – cumpărături ocazionale, transportul unor animale de companie, prestări servicii – vei putea proteja zona de încărcare cu materialele potrivite.