Alexa, si batut de Anamaria Prodan si dezamagit de Gigi Becali: “Când vezi un om căzut, tu îl mai calci o dată”

Alexa, si batut de Anamaria Prodan si dezamagit de Gigi Becali: “Când vezi un om căzut, tu îl mai calci o dată”

Dan Alexa este un tehnician aflat la pământ. După ce şi-a anunţat demisia de la Astra, antrenorul a ţinut să îşi exprime dezamăgirea faţă de reacţiile de după incidentul din prima etapă. Gigi Becali a fost printre cei mai vocali, iar “Chirurgul” a ţinut să îi dea o lecţie.

După ce a retrogradat-o pe Dunărea Călăraşi, fostul mijlocaş a primit o şansă nesperată: Ioan Niculae, patronul formaţiei din Giurgiu, l-a considerat pe Alexa antrenorul capabil să reconstruiască echipa pe care o patronează.

Dezamăgirea lui Alexa

În prima rundă, Astra a remizat, iar la final a avut loc un incident extrem de dezbătut, în urma căruia imaginea lui Alexa a fost afectată teribil.

Se pare că reacţiile de după au fost decisive în hotărârea lui Niculae de a-l forţa să plece de la Astra, iar Alexa nu a putut decât să îşi exprime dezamăgirea faţă de comentariile de după partida din prima etapă. Gigi Becali a râs public de antrenor, iar acest lucru l-a afectat foarte tare pe cel supranumit “Chirurgul”.

M-au deranjat declaraţiile unor oameni. În special cea a lui Gigi Becali, el spune că e un om cu frica lui Dumnezeu. Când vezi că un om e căzut, nu îl mai calci o dată. Vreau acum o perioadă de liniște, să rup orice fel de legătură cu toată lumea“, a spus Dan Alexa, la finalul partidei cu Iaşiul.

Gigi Becali, noi declarații despre scandalul momentului. L-a desființat pe Dan Alexa: “Nu-l mai cunosc”! I-a dat interzis pe viață la FCSB!

„Eu nu l-am mai văzut la interviuri pe Dan Alexa. Vedeam doar cum i se mută capul din loc. Eu nu-l mai cunosc pe Dan Alexa. Cum să cunosc un bărbat pe care îl bate femeia? Ea îi mută capul din loc și el o mai și pupă după?! Respect pentru ea, bravo, să îi bată că așa merită”, a spus Gigi Becali la Antena 3.

„Știe să dea, i-a mutat capul din loc. A făcut antrenamente, nu vezi că îi mută capul? Știe să dea. Bravo ei, tot respectul. Jos pălăria, Ana! Dacă poți să bați un bărbat, iar să nu zică nimic, atunci mai bate doi-trei ca să se învețe minte, dacă sunt idioți și proști”, a declarat Gigi Becali despre Anamaria Prodan.

Finanțatorul FCSB a avut și anterior o reacție legată de scandalul momentului. Becali a spus că dacă era în locul lui Alexa o tăvălea și o tundea pe Anamaria Prodan.

„Așa ceva nu se poate comenta. Ce o fi fost între ei, acolo, numai ei știu. Ce să spun eu… Dar… Doamne ferește, o femeie să bată un bărbat? Ce să mai comentez. Mai trebuie cuvinte când vezi aşa? Mai poţi să zici ceva când o femeie îi mută capul din loc aşa unui bărbat? E puternică. Femeile sunt egale cu bărbaţii. Ce să mai comentez?

Aşa ceva nu mi-a fost dat să văd în viaţa vieţilor mele. Eu văd că o femeie bate un bărbat şi asta comentez, celealte bârfe nu pot să le comentez (n.r. – aluzie la faptul că există o relaţie amoroasă între cei doi).  E nevasta prietenului meu (n.r. – Anamaria Prodan e căsătorită cu Laurenţiu Reghecampf), nu pot să inventez aşa ceva. Ca bărbat comentez, la modul general.  Cum, femeie, să baţi un bărbat? Şi tu, bărbat, să stai în loc, să nu o iei de păr şi să tăvăleşti cu ea pe jos. E de apreciat cum a reacţionat. Eu dacă eram, o luam de păr, o tăvăleam şi o şi tundeam” au fost cuvintele lui Gigi Becali.