Gastronomie

Coronavirus: Ce să mănânci în perioada de carantină, potrivit specialiștilor în nutriție

Iată ce sfaturi ne oferă trei nutriționiști americani via Businessinsider.com. ...

Reteta zilei: Burger vegetal

Va propunem un delicios burger de post. ...

Când începe Postul Crăciunului 2019?

Postul Nașterii Mântuitorului sau Postul Crăciunului, așa cum este cunoscut de către toți credincioșii este ținut cu strictețe de credincioșii din întreaga lume. Prin intermediul acestui post, Dumnezeu ne dă ...

Ce sa mananci pentru a scapa de durerile de cap

Daca suferi deseori de migrene, stii cat de greu poate fi. Sigur, poti lua pastile sau poti face exercitii pentru a incerca sa scapi de durere, dar aceste remedii sunt temporare, ceea ce inseamna ca aceasta poate ...

Special pentru agricultori. Răsadurile de legume: de la semănat la plantare

Cultivarea legumelor prin răsad asigură producții timpurii și de calitate, iar producerea răsadurilor sănătoase este o activitate esențială pentru legumicultori. ...

VIDEO MasterChef la tine acasa: Croissandwich cu jambon si branza cheddar

Nu de putine ori ai auzit ca "un sandwich nu-i mancare", ci doar un mod rapid de a-ti potoli foamea. Poate de aceea cand spui sandwich te gandesti la ceva banal, la ceva ce mananci de foame sau de nevoie. Dar cine a spus ...

Cum sa economisesti bani pe mancare

Stim cu totii cat de frustrant este cand deschizi frigiderul ca sa iei iaurtul acela pe care l-ai cumparat de o saptamana dar nu ai apucat sa il mananci si vezi ca deja a depasit cu doua zile data de expirare. Sau cand ...

Cum recunoaştem un vin bun în faţa unuia contrafăcut. Diferenţa între DOC şi CMD

Datele statistice ale Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale arată că în România se consumă anual 100.000 de vagoane de vin. Jumătate din această cantitate este reprezentată de vinul falsificat. ...

Slănina cu ceapă şi palincă – mitul alimentaţiei de la ţară, spulberat de un nutriţionist: „Este extrem de nocivă pentru organism”

Tradiţionala slănină cu ceapă, stropită cu ţuică, este o mâncare sănătoasă „de la ţară”, naturală, fără E-uri şi prin urmare mai bună decât meniul celor care locuiesc la oraş. Acesta este un mit ...