Zile grele pentru Cheloo. Ar putea petrece 5 ani la inchisoare

Zile grele pentru Cheloo. Ar putea petrece 5 ani la inchisoare

Cheloo ar putea ajunge dupa gratii dupa ce a fost dat in judecata de DJ Dan Apetria. Membrul trupei Parazitii este acuzat ca, in 2010, impreuna cu MarkOne1, l-a batut pe DJ Dan Apetria in clubul Tan Tan din Capitala. Totul s-ar fi petrecut in noaptea de Craciun, sub privirile clientilor clubului bucurestean.

Cheloo si MarkOne1 sunt judecati acum pentru loviri si alte violente asupra DJ-ului Dan Apetria. Aceasta infractiune se pedepseste cu amenda sau pana la 5 ani de inchisoare, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale.

Dupa ce Cheloo si Mark One m-au agresat in club, a fost nevoie sa ajung la mai multe spitale. O sa-i chem in justitie, mai ales ca vreau sa obtin si niste bani de la ei“, marturisea Dan Petria.

Scandalul ar fi izbucnit dupa ce Mark One – un fost boxer care, la sfarsitul carierei sportive, s-a apucat de muzica – l-ar fi jignit pe Dan Apetria prin intermediul unui mesaj pe care i l-a trimis pe Internet, in care l-a facut homosexual. La randul sau, DJ-ul nu s-ar fi lasat mai prejos si l-ar fi invitat la o partida de sex anal, in care Mark ar fi urmat sa aiba un rol pasiv.

Cheloo nu este la primul astfel de scandal in care este. In 2005, componentul trupei Parazitii era acuzat ca a batut o femeie. Incidentul ar fi avut loc pe o teresa in Costinesti si scandalul ar fi inceput dupa ce presupusa victima a incercat sa-l fotografieze pe Cheloo. Nervos, raperul ar fi batut-o si i-ar fi distrus aparatul foto.