Wolcar – aici gasesti piesele pentru masina ta!

Wolcar – aici gasesti piesele pentru masina ta!

Wolcar are sediul in Craiova, fiind una dintre cele mai mari firme specializate in dezmembrari auto si vanzare de piese auto. Acestea respecta standarde inalte ale calitatii si sigurantei in acest domeniu, iar fiecare piesa este atent testata pe bancul de probe inainte de a fi oferita clientului. Dispun de un stoc impresionant de piese auto de la masini de la branduri precum VW, BMW, Audi, Ford, Skoda, Seat, Mini, Mercedes si Porsche. De asemenea, cei care sunt din Craiova pot veni la Wolcar pentru orice reparatie pentru ca aici dispun de service auto cu echipamente de ultima generatie si o echipa formata din oameni profesionisti, cu vasta experienta in acest domeniu.

 

Despre serviciile celor de la Wolcar

 

Piesele dorite pot fi comandate atat online, cat si de la sediul de dezmembrari Skoda Craiova. Pe site trebuie sa setezi marca masinii, modelul si anul, iar mai apoi platforma iti cauta componentele care sunt disponibile. Livrarea se face prin curierat, piesele primesc 3 luni garantie si factura. Piesele sunt in stare perfecta de functionare si poti gasi chiar si piese noi.

 

Pentru cei care cauta un service auto care sa ofere intr-adevar servicii complete si profesionale, echipa de la Wolcar este cea pe care se pot baza. Acestia se ocupa de diagnoza computerizata a masinii prin test de reprezentanta pentru oricare dintre marcile de masini de mai sus sau cu tester Bosch pentru alte tipuri de masini. Daca iti doresti sa schimbi ceva anume cat esti cu masina in service, identificarea pieselor se va face in mod profesional pe baza seriei de caroserie. Cei de la Wolcar se ocupa cu diagnosticarea sistemului electric si testarea sistemului de franare, verifica suspensiile si articulatiile, vor echilibra dinamic masina, curata eficient sistemele de alimentare si injectie si se ocupa chiar si de reparatii majore ale motorului. De asemenea, se ocupa si de cosmetizarea masinii, avand disponibila masa de indreptat caroserii si cabina de vopsit.

 

Pentru cei ce vor sa isi dezlantuie toti caii putere a masinii, cei de la Wolcar se ocupa chiar si de chiptuning. Prin acesta vei face chiar si economie la combustibil, iar performantele masinii vor creste si cu siguranta vei vedea diferenta la drum. Iar daca vreodata ti se avariaza masina, contacteaza-i pe cei de la Wolcar, iar ei ti-o tracteaza si ti-o si repara.

 

Pentru a afla mai multe informatii despre acest centru acceseaza site-ul lor oficial www.vw-dezmembrari.ro.

 

Contact:

0768912489

wolcar@yahoo.ro