Wimbledon 2019. “Ţiriac a spus că în România iarba e bună doar pentru vaci”

Wimbledon 2019. “Ţiriac a spus că în România iarba e bună doar pentru vaci”

Simona Halep a oferit mai multe momente amuzante după calificarea în semifinalele de la All England Club. Unul dintre jurnalişti a venit cu o întrebare care a făcut-o pe campioana noastră să se amuze.

Completă pe zgură şi pe hard, Halep a arătat o cu totul altă faţă la Wimbledon, pe cea mai slabă suprafaţă a sa, în teorie. “Am început să iubesc iarba”, a spus campioana noastră, explicând de ce până acum avea mari probleme să se adapteze la această suprafaţă.

Unul dintre jurnaliştii de la conferinţa de presă de după victoria cu Zhang, şi-a adus aminte de o declaraţie dată de Ion Ţiriac, unul dintre mentorii Simonei.

Ion Ţiriac a spus că în România e interzis să calci pe iarbă şi că aceasta e bună doar pentru vaci. Tu cum ai reuşit să te adaptezi şi să joci atât de bine anul acesta pe iarbă?“, a fost întrebarea care a amuzat-o pe Halep. Redevenind serioasă, Simo a explicat de ce la Wimbledon 2019 reuşeşte să evolueze atât de bine şi de consistent.

Am călcat puţin pe iarbă în România, chiar dacă nu e voie. Acum am timingul potrivit pentru acest joc. Sunt şi odihnită, mă simt fresh, toate împreună contribuie la starea pe care o am pe teren“, a explicat Simona Halep.

citeste mai mult