Vladimir Putin, marturisiri despre viata privata: “Iubesc si sunt iubit”

Vladimir Putin, marturisiri despre viata privata: “Iubesc si sunt iubit”

Presedintele rus Vladimir Putin a marturisit ca este indragostit. Desi, de obicei foarte discret in ceea ce priveste viata sa privata, presedintele Rusiei a surprins pe toata lumea joi, 18 decembrie 2014, cand a oferit publicului detalii despre viata sa personala,  in timpul traditionalei sale conferinte anuale de presa.

In aprilie 2013, Putin si-a anuntat public divortul de sotia sa Liudmila, dupa 30 de ani de casnicie.

“Un prieten european, un mare lider, m-a intrebat anul trecut”, a inceput sa povesteasca presedintele rus, inainte de a reda dialogul:

www.fdwallpapers.com

www.fdwallpapers.com

“-Esti indragostit?
L-am intrebat:
‘Adica?’
Mi-a raspuns:
‘Adica iubesti pe cineva?’
I-am raspuns:
-‘Da’
– ‘Si esti iubit, la randul tau?’
– ‘Da’
– ‘Atunci, cu atat mai bine’

Si a baut un pic”, a spus Putin, in rasetele ziaristilor. “Totul merge bine, nu va faceti griji”, a comentat Vladimir Putin.


Conform Hotnews.ro, presedintele rus vorbeste foarte rar despre viata sa familiala si sentimentala, subiectul fiind tabu pentru presa rusa, care ii atribuie insa o relatie cu fosta campioana olimpica la gimnastica rusa si directoarea unui important grup media pro-Kremlin Alina Kabaeva (foto).

Singurul ziar – Moskovski Korrespondent – care a incalcat aceasta regula in 2008, lasand sa se inteleaga ca Putin a divortat in secret pentru a se casatori cu Alina Kabaeva, s-a inchis la putin timp dupa aceea.

“Exista o viata privata in care nimeni nu se poate amesteca. Am avut intotdeauna un sentiment negativ fata de cei care, cu nasul lor plin de muci si cu fantasmele lor erotice, se amesteca in viata altora”, spunea atunci Vladimir Putin.