Vlad Nistor le datorează explicații studenților Universității București

Vlad Nistor le datorează explicații studenților Universității București

Studenții Universității București vor protesta miercuri, 4 decembrie, împotriva președintelui Senatului Universității, Vlad NistorProtestul, la care sunt așteptați aproximativ 300 de studenți, se va desfășura la Facultatea de Drept, de la ora 11:00.Se pare că, potrivit reprezentanților studenților, Nistor a înlăturat studenții de la luarea deciziilor în Universitatea București.

Deputat PNL, Vlad Nistor a uitat repede promisiunile din campania electorală de anul trecut, atunci când a fost trimis în Parlament pentru a-și face “datoria pentru România”. Nistor a lăsat în urmă acest slogan, iar acum, este acuzat de studenții Universității că a amânat, cu bună știință, plata burselor studențești cu mai bine de o lună. Acuzațiile studenților nu se opresc aici, aceștia considerând că doar prin proteste și boicotarea cursurilor pot determina demisia din funcție a lui Nistor.
protest_studentescAcesta nu este singurul scandal în care este implicat Vlad Nistor. O serie de profesori de istorie îl acuză că, alături de un alt cadru didactic, Daniela Zaharia, încearcă să transforme Departamentul de Istorie antică, Arheologie şi Istoria Artei din cadrul Facultății de Istorie, într-o Facultate de Studiul Patrimoniului, pe care să o conducă din calitate de decan, şi că ar vrea jumătate din sălile de curs ale Facultăţii de Istorie.