Vanzari de 1,3 milioane de euro la Citadella Titan in trei luni

Vanzari de 1,3 milioane de euro la Citadella Titan in trei luni

Premier Estate, compania de consultanta si vanzari asistate specializata in imobiliare, a inregistrat vanzari de 1,3 milioane de euro pentru complexul rezidential Citadella Titan, in primele 3 luni de la preluarea sa in portofoliu. In aceasta perioada de timp, in ansamblul cu cele mai inalte blocuri de locuinte din cartierul bucurestean Titan, s-au vandut in total 25 apartamente si 4 au fost inchiriate. Cele mai vandute au fost aparatementele cu 2 camere (13 unitati), urmate de cele de 3 camere (10 unitati) si garsoniere (2 unitati).

 

Prin structura sa, Citadella Titan este un complex rezidential modern, construit in conformitate cu cerintele actuale in materie de performanta energetica a cladirilor. Astfel, pe langa aspectul estetic, cele doua turnuri de 14 etaje sunt cladiri eficiente energetic, termoizolate, care contribuie la reducerea necesarului de energie si a emisiilor poluante in mediul inconjurator. Din totalul de 224 de apartamente, mai sunt disponibile 167, distribuite astfel: 29 de garsoniere, 81 de apartamente cu 2 camere si 57 cu 3 camere. Pentru garsoniere, preturile pornesc de la 35.000 de euro plus TVA, pentru cele de doua camere, preturile pornesc de la 49.000 de euro plus TVA, iar pentru cele cu trei camere, preturile pornesc de 65.000 de euro plus TVA.

Dupa recordul stabilit in luna martie, acum ni se reconfirma potentialul acestui proiect rezidential, care la doar trei luni de la intrarea in portofoliul nostru, a atins un nou maxim de vanzari. Ne incanta faptul ca din ce in ce mai multi potentiali cumparatori aleg Citadella Titan ca noua lor casa, un complex modern care le ofera beneficii precum situarea in cel mai “verde cartier bucurestean”, care este Titan. Pe langa confortul si siguranta necesare, ansamblul ofera numeroase avantaje pentru viitorii proprietari, constituind un cadru ideal pentru o familie.” a declarat Andreea Comsa, Managing Director Premier Estate.

Cartierul Titan este una dintre cele mai active zone ale Capitalei, cu aproape 100 spatii verzi si locuri de joaca, fiind locul ideal pentru Citadella Titan. In cadrul ansamblului rezidential, proprietarii beneficiaza de o serie de facilitati precum zona de relaxare, parcare atat subterana cat si supraterana precum si serviciu de paza 24/24h. Amplasarea sa ofera acces usor la toate mijloacele de transport- metrou, tramvaie, autobuze- dar si catre Autostrada Soarelui, care leaga Bucurestiul de statiunile litoralului romanesc. Ansamblul este potrivit si pentru familiile cu copii deoarece, in imediata sa apropiere se afla mai multe gradinite si scoli, policlinici, spitale si hipermarketuri.

Despre Citadella Titan

Construit pe o suprafata totala de 7.900 mp, Citadella Titan a fost finalizat in doua etape. In octombrie 2009 s-au incheiat lucrarile la prima cladire, in timp ce cu patru luni mai tarziu, in februarie 2010 s-au finalizat si lucrarile la cea de-a doua cladire. Fiind declarat in insolventa, ansamblul Citadella Titan a intrat in luna februarie a anului trecut sub administrarea judiciara a Euro Insol, firma specializata in reorganizare judiciara.

Despre Premier Estate

Premier Estate este o companie de consultanta si vanzari asistate specializata in imobiliare cu o vechime de 6 ani pe piata. In portofoliul sau se afla mai multe ansambluri rezidentiale precum Asmita Gardens, Ibiza Sol, Circului ParkTower si Verdi Park Residence. Premier Estate si-a marit recent portofoliul prin preluarea vanzarilor in ansamblurile Doamna Ghica Plaza si Green Vista Residence.