Vacanțe exotice în top pentru 2020

Vacanțe exotice în top pentru 2020

Noul an a început cu oferte promițătoare din partea agențiilor de turism cu privire la vacanțele exotice. Cei care doresc să călătorească peste hotare se orientează deja după un pachet care să le „facă” concediul. Mai ales în sezonul cald, oricine visează la relaxare, în decorul maritim sau în cel montan, după preferințele individuale.

Mulți nici nu concep să realizeze o alegere ce nu include servicii all inclusive, pe când interesul altora este de a prinde o oferă last minute avantajoasă. În întâmpinarea celor care sunt curioși să descopere destinațiile de top din 2020 vine Ikaturism, cu recomandări și sugestii care vor cuceri atenția tuturor.

Indiferent dacă interesul este de a bifa cele mai bune oferte de vacanță sau de a vă caza la un hotel de renume, iată ce trebuie să știi despre destinațiile care vor fi în atenția turiștilor anul acesta.

Tanzania, Africa

Este o destinație de vacanță mai degrabă potrivită pentru cei cu spirit de aventură, în căutare de palpitații. Cunoscut în întreaga lume pentru escaladări este muntele cel mai înalt din Africa – Kilimanjaro. De altfel, cei care sunt în căutarea unei experiențe edificatoare, safari-ul din parcul național Serengeti este o destinație de trecut pe listă de cei care se gândesc să viziteze Africa. Ikaturism dispune de numeroase pachete de vacanțe pentru cei interesați de un astfel de concediu.

Maldive, Oceanul Indian

Cu siguranță o destinație pe care o vor prefera cuplurile proaspăt căsătorite pentru luna de miere, Maldive este recunoscută ca fiind un simbol etern al romantismului. Este caracterizată de ape curate, de un albastru pur, de plaje albe, cu nisip fin, dar și de stațiuni ce asigură condiții excelente.

O vacanță aici este o idee excelentă pentru cei interesați de o escapadă originală. Se poate petrece timp de calitate atât în stațiunile luxoase de acolo, cât și admirând peisajele divine în plimbările romantice cu bărcile din lemn. Cei dornici pot organiza și o excursie în Dubai.

Bali, Indonezia

Este o destinație de vacanță care a fost populară și în anul încheiat, ce continuă să aibă vizitatori și pe bună dreptate. Este caracterizată de exotism, un loc cu priveliști cu totul deosebite. Merg aici turiștii care iubesc marea, aici fiind cu plaje exotice, dar și cei care înclină mai mult spre partea culturală, spre vizitatea templelor antice. Desigur, gastronomia locului este cu totul deosebită și își aduce partea de contribuție în ceea ce privește popularitatea locului.

Portugalia

Cei care înclină mai mult spre tot ce ține de istorie, de cultură a unei țări, se vor regăsi într-o vacanță în portugalia. Ponta Delgada și Azores sunt doar două exemple de zone unde vor găsi numeroase muzee de vizitat, construcții vechi, fortărețe, etc. Cei mai mulți preferă să viziteze Portugalia în lunile de primăvară, când temperaturile sunt mai ușor de suportat.

Este desigur și o destinație excelentă pentru cei care doresc să se relaxeze. Se găsesc ape termale în care pot fi încercate tot felul de tratamente interesante. Știați despre lacul Logoa do Fogo? Acesta și-a făcut loc într-un crater vulcanic și este doar una dintre cele 7 minuni naturale ale Portugaliei.

Cei interesați pot descoperi și alte destinații de vacanță potrivite pentru anul 2020, alături de oferte pe măsură, în cadrul paginii ikaturism.ro.