Vacanţa la mare în România, Bulgaria şi Grecia?

Vacanţa la mare în România, Bulgaria şi Grecia?

Imediat după relaxarea măsurilor legate de combaterea noului coronavirus, românii se pot gândi la un concediu la mare, iar un turoperator a făcut o analiză a preţurilor la cazările din hotelurile de 3, 4 şi 5 stele din principalele staţiuni din România, Bulgaria şi Grecia.

În cea mai căutată staţiune de la malul Mării Negre, din România, Mamaia, în hotelurile de 5 stele cazarea vine  cu mic dejun inclus, iar preţurile variază între 70 şi 75 de euro pe noapte/ pers în luna iunie, se arată în analiza realizată de IRI Travel. Pentru iulie şi august, tarifele vor creşte până la 105 – 110 euro/ noapte/pers., iar în septembrie acestea vor scădea până la 55-60 de euro pe noapte/pers.

„Pentru hotelurile de 4 stele tarifele variază în Mamaia în funcţie de regimul ales de client. La mare căutare sunt în continuare hotelurile cu all inclusive sau ultra all inclusive, chiar dacă ţara noastră are puţine astfel de hoteluri în comparaţie cu Bulgaria”, a declarat Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

Astfel că, pentru lunile iunie şi septembrie, hotelurile de 4 stele s-au pregătit cu tarife cuprinse între 60 şi 85 de euro pe noapte, în timp ce în iulie acestea se majorează până la 100 şi 110 euro de persoană/ noapte, ca în august să ajungă şi la 120 de euro/ pers./ noapte.    La 3 stele, în Mamaia preţurile ajung la o medie de 30-50 de euro/ pers./ noapte. La 30 de euro/ noapte aveţi inclus micul dejun, în timp ce la 70 de euro/ noapte, regimul este de all inclusive.

Costineşti (4 stele, mic dejun)    Iunie şi septembrie: 35 – 40 euro/ noapte/ pers. Iulie: 50 – 55 euro/ noapte/ pers.  August: 60-65 euro/ noapte/ pers.    Costineşti (3 stele, mic dejun)   Iunie: 20 – 25 euro/ pers./ noapte Iulie: 30 euro/ pers./ noapte August: 35 euro/ pers./ noapte Septembrie: 15-17 euro/ pers./ noapte
Citeste mai mult: adev.ro/qbah99