Nemulțumit, un român a sunat la 112 să reclame serviciile prestate de o prostituată

Nemulțumit, un român a sunat la 112 să reclame serviciile prestate de o prostituată

Un bărbat a folosit numărul unic de urgență pentru a încerca să-și tranșeze disputa cu o prostituată.

Întors de la munca în străinătate, un bărbat din Botoșani a vrut să aibă parte de o noapte de relaxare. Astfel, ajuns în România, a mers la o pensiune unde a închiriat o cameră pentru o noapte, apoi a apelat la serviciile a două prostituate.

A doua zi dimineața a sunat la poliție să reclame serviciile de proastă calitate ale uneia dintre ele.

Scenele s-au petrecut la sfârșitul săptămânii trecute în municipiul Botoșani. În urma apelului la 112, polițiștii au ajuns la adresa indicată, dar rezultatul sesizării nu a fost tocmai cel scontat, scrie monitortlbt.ro.

Sâmbătă seara, bărbatul a pus la bătaie aproape 1.000 de euro, atât pentru cazare, cât și pentru „tratație”, după care a apelat și la serviciile a două femei. Duminică dimineață, imediat ce a expirat înțelegerea cu privire la serviciile sexuale, cele două femei au dorit să primească sumele de bani promise.

Nemulțumit de prestația uneia dintre ele, botoșăneanul a intenționat să-i ofere mai puțin, iar de aici au început discuțiile. Și, ca să îi arate tinerei că nu glumește, bărbatul a pus mâna pe telefonul mobil și a sunat la 112 relatând cele întâmplate.

citeste mai mult