Un obsedat sexual, reținut de Poliție în fața unei școli din Capitală

Un obsedat sexual, reținut de Poliție în fața unei școli din Capitală

Un bărbat în vărstă de 44 de ani a fost reținut de Poliție în timp ce dădea târcoale unei unități de învățământ din Capitală. Se pare că individul este suspectat că făcea gesturi obscene în fața elevilor școlii. Conform declarațiilor mai multor părinți, de mai bine de o lună de zile, bărbatul se dezbrăca în fața minorilor.

“De o lună de zile ne terorizează copiii. Se dezbracă şi face ce face un obsedat, gesturi obscene, ca să nu mai spunem că se dezbracă şi a văzut fetele, copii de clasa a 5-a, a 6-a să fie terorizati de o lună de zile“, a spus un părinte.
În acest moment, bărbatul a fost dus la Secția 26 pentru a fi audiat. În acest dosar, până acum există 5 elevi martori și doi părinți.

Nu este prima dată când un bărbat este acuzat de gesturi obscene în perimetrul unei unități de învățământ. Anul trecut, la o școală din Câmpulung, un bărbat a fost arestat după ce mai mulți copii au reclamat că au fost acostați de un obsedat sexual: “Este un personaj cunoscut, dar a ridicat suspiciuni, prezenţa lui tot timpul în jurul şcolii nu se putea explica. După identificare, i s-a impus să respecte traseul, să evite zona şcolii. Totul a pornit de la o sesizare de la o doamnă învăţătoare de la Şcoala nr. 3, căreia i s-au plâns părinţii că elevii au fost pipăiţi în zonele intime de către un individ. Am făcut o monitorizare mai atentă a zonei şi l-am identificat. Am încercat să-l legitimăm, dar nu avea asupra sa nici un act de identitate. A recunoscut că vine o dată pe săptămână, că aşteaptă fetele ca să le bage mâna între picioare”, a oferit informații despre caz șeful Poliției Comunitare Câmpulung.