TOP 5 avantaje REALE si SIGURE ale incheierii unei asigurari facultative pentru locuinta ta

TOP 5 avantaje REALE si SIGURE ale incheierii unei asigurari facultative pentru locuinta ta

Importanta asigurarii facultative a locuintei si a suportului financiar oferit de aceasta reiese in momentele nefericite care pot produce prejudicii locuintei tale. Riscurile la care poate fi expusa, cum ar fi o alunecare de teren, o explozie, un incendiu etc. sunt cateodata inevitabile. Din acest motiv, ar fi ideal sa intelegi care sunt avantajele unei polite si sa nu uiti ca aceasta va deveni principalul prieten care la nevoie se cunoaste. 

Iata cateva dintre AVANTAJELE incheierii asigurarii facultative pentru locuinta ta!

Cine vrea sa apeleze la aceasta polita, trebuie sa stie ca ea nu inlocuieste asigurarea obligatorie impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren sau inundatiilor (PAD). 

  1. Dintre toate alternativele de asigurari pentru locuinte pentru care poti opta, polita facultativa ofera diverse acoperiri la care poate nici nu te-ai gandit. De exemplu: incendiu, trasnet, explozie, caderi de corpuri, costuri si cheltuieli legate de pagubele produse de autoritati ca urmare a masurilor de salvare, a interventiei pompierilor care au stins incendiul, a efectuarii expertizei daunei, cutremur, inundatie, alunecare de teren, grindina, fenomene atmosferice, scurgeri accidentale de apa, vandalism, furt prin efractie sau prin acte de talharie, costuri si cheltuieli pentru inchirierea unui spatiu pe durata nelocuirii sale ca urmare a producerii unor evenimente nedorite, inlocuirea cheilor pierdute etc;

asigurare casa

  1. Daca alegi sa platesti o prima suplimentara, atunci ai putea beneficia si de alte acoperiri optionale. Acestea, de exemplu, se refera la bunurile casabile, la centrala termica, aparatura electrica si electrocasnica pentru riscuri specifice gen fenomene electrice etc.;

 

  1. Un alt avantaj este plata in rate sau cu discount (5% reducere pentru plata primei de asigurare anticipat si integral, se poate achita in doua sau patru rate egale, 15 zile perioada de gratie pentru plata ratelor de prima);

 

  1. Nu in ultimul rand, trebuie mentionat si faptul ca poti primi un avans din despagubire sau poti autoconstata online daunele mai mici de 2000 de lei.

 

  1. Se poate comanda online. Tot ce trebuie sa faci este sa ai la indemana detaliile locuintei pe care vrei sa o asiguri. 

 

Asigurarea locuintei este solutia optima pentru a evita cheltuieli nedorite si  a te bucura de confortul casei tale, chiar si in situatii de criza. 

 

Surse foto:

shutterstock.com