Siguranta si versatilitate- Afla cele 5 avantaje ale unui gard electric!

Siguranta si versatilitate- Afla cele 5 avantaje ale unui gard electric!

Gardurile, indiferent de tipul lor, sunt utilizate pentru a impiedica intrusii sa acceseze case, proprietati comerciale sau alte domenii. Utilizarea unui gard de securitate electric este o modalitate eficienta de a va proteja atat proprietatea, cat si bunurile valoroase.

Pe langa energia electrica de inalta tensiune care trece prin ele, gardurile electrice de securitate ofera multe avantaje proprietatilor pe care le protejeaza. Afla care sunt principalele cinci avantaje ale gardurilor electrice de securitate.

 

Cele mai importante avantaje ale gardurilor electrice de securitate:

  1.       Descurajeaza hotii

Gardurile electrice de securitate descurajeaza potentialii intrusi sa va acceseze proprietatea, stand in calea lor ca o bariera fizica, intimidanta. Desi socul pe care il ofera aceste garduri este neletal, este suficient cat sa opreasca un potential hot de a-si duce planul la bun sfarsit!

In cazul in care cineva incearca sa treaca bariera gardului in ciuda socului electric, optiunile de inalta securitate, cum ar fi alarmele de intrusi, vor detecta prezenta hotului in momentul atingerii. In cazul in care iti doresti un astfel de sistem de securitate cumpara de aici garduri electrice cotate la cel mai inalt nivel!

  1.   Usurinta de instalare

Gardurile electrice sunt usor de instalat, utilizat, dar si intretinut. Este indicat sa apelati la ajutorul unui specialist pentru a nu intampina evenimente neplacute! In plus, in locul costurilor suplimentare suportate pentru construirea unor noi garduri, gardurile electrice de perimetru pot fi instalate paralel sau deasupra structurii gardului deja existenta. Materialele de garduri traditionale sunt grele si uneori dificil de transportat, tocmai din acest motiv majoritatea persoanelor aleg sa nu le distruga.

  1.       Mai putine costuri de intretinere

Gardurile electrice sunt compuse din fire de otel sau aluminiu care au fost acoperite cu un material de protectie pentru a preveni ruginirea. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la daunele cauzate de precipitatii si nu este necesar sa vopsiti sau sa reparati materialul asa cum ati face pentru un gard din lemn. Intretinerea de baza necesara acestor garduri include verificarea tensiunii adecvate a firelor cu un contor de tensiune, impiedicarea ierbii si a altor obiecte sa atinga gardul si verificarea conexiunilor.

  1.       Versatilitate

Aproape orice structura de gard existenta poate fi modificata pentru a include o componenta electrica de gard. Gardul electric poate fi adaugat in partea de sus a unei structuri de gard pentru a descuraja intrusii sa nu se urce pe acesta sau in partea de jos pentru a impiedica intrarile prin efractie. Poate fi instalat pe pereti de ciment, garduri cu lant si chiar garduri decorative din fier forjat.

  1.       Siguranta

In comparatie cu sarma ghimpata, gardurile electrice sunt o modalitate mai sigura de a va asigura proprietatea. Cablurile cu gheare pot provoca leziuni potential fatale, in timp ce un gard de perimetru electric ofera un soc neletal care poate avea tensiunea ajustata in sus sau in jos.

Avand in vedere cele prezentate, iti doresti sa te bucuri de siguranta? Atunci opteaza pentru un gard electric si nu vei regreta! Tine cont de avantajele prezentate si decide pe baza unor argumente solide!

sursa foto: shutterstock.com