Serviciul de găzduire web de la Net Solution – rampa de lansare a afacerilor online!

Serviciul de găzduire web de la Net Solution – rampa de lansare a afacerilor online!

Termenul de web hosting (găzduire web) a apărut încă din 1969, atunci când doi informaticieni renumiți au pus bazele primei rețele de calculatoare. Este vorba despre Thomas Merril și Lawrence Roberts, cei care au creat acea rețea formată din trei calculatoare, imprimate în istorie ca fiind primele hosturi din lume.

În zilele noastre, pe internet există peste 1 miliard de site-uri. Această industrie nu pare că își va înceta dezvoltarea, iar asta nu poate fi decât un motiv de bucurie pentru cei se oferă servicii de găzduire web. Pe această linie de profil, Net Solution, cu site-ul oficial www.net-solution.ro, este un nume cu răsunet, format dintr-o echipă pregătită să le ofere celor interesați servicii de web hosting la standarde ce depășesc așteptările, dar și prețuri echilibrate.

Cele 3 condiții pentru ca un site să poată funcționa

Chiar dacă a trecut ceva timp de la prima rețea de calculatoare și până în prezent, bazele web hostingului au rămas aceleași. Aici amintim de:

–          Numele domeniului de internet (exemplu: abc.ro, blogpersonal.com etc.);

–          Serviciul de găzduire web;

–          Site-ul propriu zis, complet: text, poze, design și așa mai departe.

Detalii utile despre găzduirea web/web hosting

Serviciul de găzduire web este specialitatea echipei Net Solution. Ce reprezintă un astfel de serviciu? Ei bine, o persoană ce vrea să își extindă afacerea, de exemplu, în mediul online are nevoie de găzduire web pentru ca site-ul său să fie disponibil non-stop pe internet.

Scopul serviciului de găzduire site este de a stoca fișierele site-ului în cauză pentru a putea fi accesate ulterior de toți cei care caută site-ul respectiv pe un browser. În momentul în care un utilizator dă click pe site-ul în cauză, computerul acestuia va descărca fișierele site-ului de pe server-ul unde e găzduit, apoi va afișa întreg conținutul.

Serviciile de înregistrare domenii și pachetele găzduire web pe care experții de la Net Solution le pun la dispoziție, sunt diverse și pliabile pe orice buget. Certificatele SSL fac parte tot din servicile pe care experții le pun la dispoziția utilizatorilor în cadrul site-ului net-solution.ro. În general, ele diferă în funcție de spațiul destinat găzduirii, dar și de numărul domeniilor găzduite.

Pe www.net-solution.ro se regăsesc și mai multe detalii cu privire la găzduirea web. Specialiștii stau la dispoziția celor interesați cu și mai multe amănunte.