test

Serviciu de car sharing hibrid în București. Afla cat costa

Serviciu de car sharing hibrid în București. Afla cat costa

Dacă ai permis și dacă nu mai vrei să dai bani pe taxi sau Uber și servicii similare, în București poți folosi un serviciu de car sharing. Vestea mai bună e că automobilele sunt hibride.

CityLink a anunțat că are, în București, circa 150 de mașini hibrid. Ca să le folosești plătești 0,6 lei pe minut. Iar parcarea e gratuită, oriunde în București. Mașinile sunt Toyota: Yaris și Corolla. Iar fiecare automobil are un scaun auto pentru copii, de tip înălțător.

Plătești maximum 140 de lei, respectiv 170 lei pentru Corolla. Aceste tarife maximale se aplică după patru ore de folosire sau după 50 de kilometri parcurși. Acesta e și prețul pentru 24 de ore, dacă vrei s-o folosești mai mult. Iar când lași mașina parcată undeva, dar vrei să revii la ea, te costă 0,15 lei pe minut pentru primele 120 de minute. Dacă depășești intervalul, costă 0,6 lei pe minut.

car_sharing

Mai trebuie să știi că, dacă depășești cei 50 de kilometri, costul se duce la 0,8 lei pe kilometru pentru Yaris și 0,99 lei pe minut pentru Corolla.

citeste mai mult