Seminar de identificare de parteneri pentru proiecte de educatie incluziva derulate in parteneriat de entitati din Romania si Norvegia

Seminar de identificare de parteneri pentru proiecte de educatie incluziva derulate in parteneriat de entitati din Romania si Norvegia

Fondul Roman pentru Dezvoltare Sociala, in calitate de Operator al Programului “Dezvoltare locala, reducerea saraciei si cresterea incluziunii romilor” (Dezvoltare locala), finantat prin Granturile SEE si Norvegiene 2014-2021,intentioneaza sa organizeze in data de 14 februarie 2019, la Bucuresti, un seminar destinat identificarii de parteneri pentru proiecte de educatie incluziva derulate in parteneriat de entitati din Romania si Norvegia.

Actiunea este organizata in contextul lansarii de catre FRDS, in luna decembrie 2018, a apelului de propuneri de proiecte “Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc”, finantat prin  Granturile Norvegiene 2014-2021(pentru detalii cu privire la apel va rugam sa accesati urmatorul link).

Logo_FRDS

Seminarul isi propune sa faciliteze dezvoltarea de relatii bilaterale intre entitati din Romania si Norvegia, avand ca obiectiv imediat stabilirea de parteneriate pentru dezvoltarea si implementarea, in comun, a unor proiecte eligibile in cadrul apelului “Educatie incluziva pentru copii si tineri in situatii de risc”.

Persoanele interesate sa participe la seminar sunt rugate ca, pana la data de 26 ianuarie 2019, sa completeze formularul de inscriere, disponibil la urmatorul link. Precizam ca, in cazul in care vor fi mai multe solicitari de participare decat numarul de locuri avut la dispozitie (65 de locuri), participantii vor fi selectati in functie de motivatia invocata in fomularul de inscriere. Doar persoanele selectate vor primi o invitatie oficiala, care va cuprinde informatii detaliate privitoare la eveniment.

Facem mentiunea ca participantilor la seminar le vor fi asigurate cazarea si masa de pranz (in ziua evenimentului), respectiv le vor putea fi rambursate costurile de transport. Participantilor din Romania le poate fi asigurata cazarea pentru o singura noapte si doar in cazul celor veniti de la distante mai mari de 200 km. Participantii din Norvegia pot beneficia de cazare pentru doua nopti. Cazarea va fi asigurata de organizatori, in hotelul in care vor avea loc lucrarile seminarului, pe baza optiunilor exprimate de participanti in formularul de inscriere. Persoanelor cazate le va fi asigurat si micul dejun.

Precizam, de asemenea, faptul ca evenimentul poate fi anulat, in cazul in care nicio entitate eligibila din Norvegia nu isi exprima interesul de a participa la eveniment.