Scapa de taxa bucurestenii cu centrale de apartament? Ce le transmite Nicusor Dan

Scapa de taxa bucurestenii cu centrale de apartament? Ce le transmite Nicusor Dan

Nicușor Dan spune că are centrală de apartament, deoarece locuiește într-o zonă a Bucureștiului unde nu există sistemul centralizat de încălzire. Cu privire la un zvon despre taxa pe centrala de apartament, primarul general ales afirmă că este „absurdă” o astfel de politică, deoarece Primăria Capitalei nu a rezolvat încă problema apei calde și a căldurii.

„Locuiesc într-o zonă din București în care nu există sistemul centralizat de încălzire și atunci, da, am apă caldă pentru că am centrală proprie”, a răspuns Nicușor Dan, miercuri seară, la Digi24, întrebat dacă are apă caldă.

„Ar fi absurd ca o astfel de taxa să fie instituită de Primăria Capitalei în momentul în care ea nu e în stare să genereze apă caldă și căldură. Dacă o astfel de taxă va fi impusă de la nivel central, evident că ea va deveni obligatorie și pe teritoriul Bucureștiului, însă Primăria Capitalei nu poate să aibă o astfel de politică înainte să rezolva situația apei calde. E o situație identică cu acea taxă Oxigen, pe care administrația anterioară voia să o instituie”, a declarat Nicușor Dan.

sursa foto: InquamPhotos/Octav Ganea