Sansa la viata! Michael Schumacher respira singur

Sansa la viata! Michael Schumacher respira singur

Vesti bune pentru fostul campion de Formula 1, Michael Shumacher. Starea de sănătate a fostului pilot continuă să fie gravă, dar germanul poate respira singur, fără ajutorul aparatelor, conform presei din Italia. Schumacher este în continuare în comă în spitalul din Grenoble, la peste două luni de la accidentul suferit la schi în staţiunea franceză Meribel.

Schumacher ar fi fost mutat într-o rezervă specială a spitalului, în care au acces foarte puţine persoane. Printre acestea, soţia sa Corinna şi cei doi copii Mick şi Gina Maria, dar şi prieteni săi de-o viaţă, preşedintele FIA, Jean Todt, şi fostul conducător al echipelor Ferrari şi Mercedes, Ross Brawn.

Se pare că Todt îi vorbeşte în limba engleză, ca pe vremea când cei doi lucrau împeună la Ferrari, în timp ce Brawn îi pune înregistrări ale comunicaţiior radio din curse, în încercarea de a stimula creierul germanului. Medicii spun că Schumacher trebuie să audă voci cunoscute, ce ar putea ajuta la trezirea din comă a septuplului campion mondial de Formula 1.