Roland Garros 2017. Simona Halep: „I-am spus lui Ion Ţiriac să nu mă lovească, pentru că se uită toată lumea la noi!“

Roland Garros 2017. Simona Halep: „I-am spus lui Ion Ţiriac să nu mă lovească, pentru că se uită toată lumea la noi!“

Simona Halep a făcut poate cel mai bun meci al carierei, învingând-o pe Elina Svitolina în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros.

La finalul meciului câştigat de Simona cu 3-6, 7-6, 6-0, Halep s-a îndreptat spre loja în care se aflau Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci, pentru a le mulţumi acestora pentru susţinere. “I-am spus lui Ion Ţiriac să nu mă lovească, pentru că se uită toată lumea la noi! El mi-a răspuns că nu o face, pentru că mâine trebuie să joc tenis. Domnul Ţiriac m-a întrebat cum e posibil să renunţ la 3-0 în primul set. Am fost mirată, pentru că eu nu am renunţat, probabil aşa a părut din cauză că am fost supărată. Dar mi-a mai transmis că am luptat bine”, a dezvăluit ulterior Simona.

Favorita caselor de pariuri

Simona Halep va juca azi, după ora 17.30, cu cehoaica Karolina Pliskova în semifinale.

Cotele pentru o victorie a Simonei Halep sunt în jurul 1,30. Cotele pentru un succes al cehoaicei sunt între 3,50 şi 4,00. Asta înseamnă că la fiecare leu pariat pe Simona Halep veți câștiga 1,3 lei.

Şi pe plan financiar, Halep este peste Pliskova. A adunat din tenis peste 17 milioane de dolari, dublu faţă de adversara sa.

În cazul unui succes astăzi, Pliskova devine lider mondial, indiferent de rezultatul finalei de la Paris. În schimb, Halep are nevoie de trofeul de la Roland Garros pentru a urca, în premieră, pe locul 1 WTA.

În cealaltă semifinală, Timea Bacsinszky o înfruntă pe Jelena Ostapenko, de la ora 16:00.