RENASTE TURISMUL? Cine vizitează România de sărbătorile de iarnă

RENASTE TURISMUL? Cine vizitează România de sărbătorile de iarnă

Cele mai multe bilete de avion către România, în perioada sarbatorilor de iarna, au fost cumpărate din Marea Britanie, Germania şi Danemarca.

Mai avem putin până la Crăciun, iar mulţi turişti români din ţară şi din afară, dar şi turiştii străini interesaţi de ţara noastră şi-au cumpărat deja bilete spre şi dinspre România. Potrivit unei analize realizate de momondo.ro, cei mai mulţi români vor merge în Italia, Germania şi Marea Britanie, în timp ce intrările de turişti, fie ei români care se întorc acasă sau turişti străini, programate în această perioadă vor veni din Germania, Marea Britanie şi Danemarca.

Cei mai mulţi călători independenţi care sunt aşteptaţi să sosească în România în perioada 21 decembrie 2016 – 8 ianuarie 2017 sunt din Marea Britanie.
Pe cea de-a doua poziţie, cu o creştere de +46% în căutări faţă de iarna trecută, sunt zborurile dinspre Germania, iar pe locul al treilea au fost înregistrate căutările de zbor dinspre Danemarca. Pe următoarele poziţii în top 10 ţări cu cele mai multe căutări către România se află ţări care au înregistrat, de fapt, cele mai mari creşteri în căutări anul acesta: Italia, Spania şi Olanda, cu +115%, 132% şi, respectiv, +143%.
CDnews.ro iti face o recomandare de cazare in centrul Bucurestiului: un apartament cu 2 camere, utilat/mobilat complet gata sa gazduiasca, intr-o atmosfera primitoare, cei mai exigenti oaspeti.