Proiectul european «FPC – Format, Promovat, Calificat!», promovat si prin intermediul unui spot radio

Proiectul european «FPC – Format, Promovat, Calificat!»,  promovat si prin intermediul unui spot radio

Proiectul «FPC – Format, Promovat, Calificat!», POSDRU/182/2.3/S/151319, implementat de Asociatia Smart Projects si SC Ascendo SRL, a fost promovat, in perioada iulie-august 2015, prin intermediul unui spot audio difuzat la posturile de radio de la nivelul regiunilor Sud Muntenia si Sud Vest Oltenia.

Pentru ca oportunitatile proiectului si importanta formarii profesionale continue sa fie cat mai bine cunoscute in randul salariatilor si angajatorilor din cele doua regiuni in care proiectul este implementat, echipa Smart Projects a realizat un material audio dedicat proiectului «FPC – Format, Promovat, Calificat!». Acesta a fost difuzat in reteaua de unde radio locala si este disponibil pentru a fi ascultat pe website-ul dedicat proiectului, www.format-promovat-calificat.ro.

Materialul audio a fost difuzat de catre statia radio Kiss FM in urmatoarele localitati: Craiova, Drobeta Turnu Severin, Petrosani-Targu Jiu, Pitesti-Valcea-Curtea de Arges, Ploiesti-Buzau, Targoviste, Alexandria, Calarasi, Caracal, Giurgiu si Slobozia.

Obiectivul general al proiectului „FPC – Format, Promovat, Calificat!” este imbunatatirea accesului angajatilor din fostele zone industrializate din regiunile Sud Muntenia si Sud-Vest Oltenia in vederea dobandirii de noi competente sau dezvoltarea competentelor profesionale deja dobandite, in vederea obtinerii de catre acestia, a unei calificari/recalificari, prin participare la programe de formare profesionala continua in urmatoarele ocupatii:

1. Domeniul Turism si ecoturism – Curs Camerista;

2. Domeniul Textile si Pielarie – Curs Operator Confectioner Industrial;

3. Domeniul Lemn si Mobila – Curs Lucrator in Tamplarie;

4. Domeniul Industrii Creative – Curs Peisagist – Floricultor;

5. Domeniul Industria Auto si Componente – Curs Tinichigiu – Carosier;

6. Domeniul Tehnologia Informatiilor si Comunicatiilor – Curs Operator Introducere, validare si prelucrare date;

7. Domeniul Procesarea alimentelor si bauturilor – Curs Lucrator in alimentatie, Curs Lucrator in comert;

8. Domeniul Agricultura/Silvicultura/Biotehnologii – Curs Lucrator in cultura plantelor;

9. Domeniul Sanatate si Produse Farmaceutice – Curs Ingrijitoare batrani la domiciliu;

Conditii de eligibilitate:

In cadrul proiectului pot participa 504 angajati, din cadrul unor firme care isi desfasoara activitatea in unul dintre cele 10 domenii de activitate identificate ca fiind prioritare prin intermediul Strategiei Nationale Pentru Competitivitate, si care au domiciliul sau resedinta in judele din cele 2 regiuni de dezvoltare, Sud Muntenia si Sud Vest Oltenia.

Locurile sunt limitate, iar inscrierea se face pe baza principiului primului venit, primului servit, in functie de respectarea conditiilor de eligibilitate.

Asociatia Smart Projects, deruleaza, in perioada 30.03.2015-31.12.2015, impreuna cu SC Ascendo SRL, proiectul „FPC – Format, Promovat, Calificat!”, nr. Contract POSDRU/182/2.3/S/151319. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013”, Axa Prioritara 2, Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii; 5. Domeniul major de interventie. 2.3 Acces si participare la FPC. Valoarea totala eligibila a proiectului este 2.304.140,00 de lei, din care asistenta financiara nerambursabila este de 2.258.057,20 de lei.

Pentru mai multe informatii despre proiectul „FPC – Format, Promovat, Calificat!”, va invitam sa consultati www.smartprojects.org si www.format-promovat-calificat.ro.

Contact:

Claudia Sima – Manager Proiect – Tel: 0727 723 151; claudia.neculae@gmail.com

George Sima – Presedinte SMART PROJECTS – Tel. 0745 307 405;  sima.george@gmail.com

Material realizat -Stefan Dabu – Responsabil PR – Tel: 0724 112 828; stefan.dabu@gmail.com

Adresa: Calea Rahovei, nr. 266-268, corp 61, et.4, cam. 25-1 sector 5, Bucuresti, cladire birouri    ELECTROMAGNETICA BUSINESS PARK;

photocredit: www.peyoteadv.it