Primul curs pentru protecția consumatorilor din România

Primul curs pentru protecția consumatorilor din România

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si
Strategiilor din Romania – InfoCons a initiat
Cursul Vocational in Domeniul Protectiei Consumatorilor,
singurul curs avizat de Autoritatea Nationala pentru
Protectia Consumatorilor si de Federatia Asociatiilor de Consumatori.

Cursul Vocational in Domeniul Protectiei Consumatorilor este adresat angajatilor agentilor economici, in vederea crearii unui climat corect, legal si responsabil fata de cetatean, in calitatea lui de consumator, privind diminuarea
problematicilor de incalcare a legislatiei nationale si europene in domeniu. Angajatii care vor promova Cursul Vocational in Domeniul Protectiei Consumatorilor derulat la distanta, vor deveni *Experti in Protectia Consumatorului agreati de A.N.P.C.P.P.S.Romania – InfoCons *si se vor regasi in Tabelul de Experti mentionati pe site-ul www.protectia-consumatorilor.ro.
Modulul de curs este dezvoltat de o echipa de experti ce au la baza pregatirea, in domeniul protectiei consumatorilor, in cadrul trainingurilor organizate de BEUC – The European Consumers’Organisation si se incadreaza in Politica Europeana privind protectia consumatorilor, pe modelul desfasurat si in alte tari.
Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons – unica organizatie din Romania este membra cu drepturi depline in Organizatia Mondiala Consumers International, membra a *E.A.E.A. (European Association for the Education of Adults – Asociatia Europeana pentru Educarea Adultilor ).*

Pentru detalii suplimentare privind inscrierea la acest Curs va rugam accesati: http://www.protectia-consumatorilor.ro/curs.

photo credit: evz.ro