Paysera: cont bancar gratuit şi comisioane zero la transferurile în euro

Paysera: cont bancar gratuit şi comisioane zero la transferurile în euro

Una dintre platformele de plată care oferă cont bancar gratuit în peste 30 de valute şi transfer de bani cu comisioane mai mici către orice ţară din lume a fost lansată marţi în România. Principalele servicii pe care le oferă platforma companiilor şi persoanelor fizice sunt deschiderea unui cont bancar gratuit şi 0 comisioane la transferurile în euro.

„În prezent, piaţa de plăţi internaţionale din România se caracterizează prin comisioane ridicate pentru transferuri în diferite valute. În plus, pentru o companie locală care operează pe orice piaţă externă este foarte greu şi costisitor să deschidă un cont în străinătate.

Acesta este motivul principal pentru care lansăm serviciile Paysera în România. Vrem ca societăţile şi persoanele fizice să aibă posibilitatea de a efectua transferuri de bani având comisioane cât mai reduse, de a avea cea mai bună rată de schimb valutar şi un cont multi-valută în ţara în care au nevoie pentru a lucra cu partenerii lor străini, cu uşurinţă. Şi în plus, clienţii români să beneficieze de suport în limba română”, spune Daniel Turbatu, Country Manager pentru Paysera în România.

Prin intermediul platformei de plată online Paysera, companiile şi persoanele fizice vor avea unul dintre cele mai bune cursuri de schimb valutar de pe piaţă pentru o gamă largă de valute şi pot efectua transferuri internaţionale, cum ar fi transferurile în euro în cadrul SEE, pentru doar 0,15 EUR companiile, iar persoanele fizice – gratuit.

Citeste mai mult: adev.ro/puqe71