Partidul Mişcarea Populară, în faţa primului test electoral

Partidul Mişcarea Populară, în faţa primului test electoral

Partidul Mişcarea Populară (PMP), partid fondat recent de Fundaţia Mişcarea Populară, o mişcare apropiată preşedintelui Traian Băsescu, vrea să obţină la primul test electoral, alegerile europarlamentare de anul viitor, între 15-20%.
Vicepreşedintele PMP, Adrian Papahagi, susţine că formaţiunea a pornit de la cinci la sută, în ziua imediat următoare înscrierii, şi va obţine minimum 15 la sută la alegerile europarlamentare de anul viitor, care sunt primul obiectiv avut în vedere de PMP.
“Noi am pornit la drum şi ne mişcăm foarte bine, am avut cinci la sută în sondaje la o zi după ce ne-am înregistrat, o să avem 15 sau 20 la sută la europarlamentare. Notaţi, şi dacă nu-i adevărat, să veniţi la mine, să-mi cer scuze”, a spus Papahagi.
El a arătat că, dacă în general jumătate dintre români nu votează, la europarlamentare “nu vin la vot 75 la sută”, iar PMP va lua voturi şi “din zona dreptei”.

“O să luăm voturi de la cei care şi-au dat seama că PNL e un partid sinistru de stânga, antieuropean, extremist, de stânga, plin de penali, de la Fenechiu la Gigi Becali, nefrecventabil, de stânga, şi că şi-au bătut joc de ei. Deci ăia vor veni la noi. Or să vină la noi cei care şi-au dat seama că PDL e un partid semiîngropat, or să vină la noi toţi cei care au vrut altceva pe dreapta şi au văzut că nu decolează şi că singurul partid care-şi asumă moştenirea şi tradiţia şi asumarea, până la urmă, a preşedintelui suntem noi. Vor veni toţi cei care sunt nucleul dur băsist. şi vor veni foarte mulţi oameni nehotărâţi, care n-au mai fost la vot. Vă daţi seama ce bulevard e ăsta? Pe ăsta-l umplem noi”, a spus Papahagi.