Pandemia ți-a afectat salariul considerabil – Ce e de făcut?

Pandemia ți-a afectat salariul considerabil – Ce e de făcut?

Pandemia din 2020 nu a provocat doar teamă din punct de vedere al sănătății, ci și pe plan economic multe persoane au fost grav afectate, nu doar în România.

 

Poate te numeri printre norocoșii care nu au trebuit să își ia concediu neplătit de la muncă, nu au intrat în șomaj tehnic sau nu au trebuit să renunțe complet la job din cauza pandemiei de COVID-19. Însă, este posibil să lucrezi într-un domeniu în care a fost, totuși, resimțit impactul măsurilor adoptate în ultima perioadă, așa că salariile au fost reduse considerabil. 

 

După ce ai făcut un mic calcul, ai realizat că sumele de bani primite nu mai sunt suficiente pentru nevoile tale sau ale familiei tale. Este evident că ai nevoie de surse suplimentare de venit. Așadar, cum le poți obține? Dacă vrei să afli toate acestea, atunci citește mai multe în continuare! 

Iată ce poți face pentru a-ți crește veniturile!

 

Apelează la un credit IFN

 

Cea mai simplă metodă prin care poți face rost de bani repede și simplu este un împrumut de nevoi personale. Dacă ți-e teamă de toate actele pe care trebuie să le întocmești pentru bancă sau cozile interminabile la care trebuie să aștepți, vei fi fericit să afli că există o soluție mai simplă! Poți intra pe site și să soliciți online, chiar acum, un credit IFN! Ca acte, nu ai nevoie decât de cele strict necesare, iar celelalte condiții nu sunt deloc restrictive: trebuie să ai peste 18 ani și un venit lunar de minim 500 de RON. 

Cu sume de bani de până la 10.000 de RON și o restituire în 12 rate fixe, acest credit sigur te va scăpa pentru o perioadă de problemele financiare!

 

Caută un al doilea job

 

Chiar dacă un credit este o soluție minunată pe termen scurt, cu siguranță lucrurile nu vor reveni la normal prea curând. De aceea, odată ce ești asigurat financiar pentru moment, este timpul să iei în considerare soluții pe termen mediu și lung. În acest caz, cea mai la îndemână variantă este căutarea unui job suplimentar.

 

Nu contează dacă este part-time sau dacă nu este tocmai în aria ta de expertiză, atât timp cât umple golul lăsat de reducerea salariului, este perfect. E posibil ca programul de muncă să devină obositor în timp, însă, dacă pui în balanță bunăstarea familiei tale, cu siguranță vei găsi forța necesară să treci peste toate obstacolele!

 

Creează un buget lunar și respectă-l

 

Multe persoane care trec prin momente de criză din punct de vedere financiar au fost uimite să vadă câte minuni poate face conceperea și respectarea unui buget lunar! Îți calculezi veniturile, apoi cheltuielile obligatorii, precum facturile și alte taxe și treci totul pe hârtie. De fiecare dată când consumi bani din diferite motive, de la mâncare, la articole vestimentare, treci suma acolo. 

Astfel, poți vedea din ce loc poți reduce cheltuielile și să te asiguri, totodată, că nu îți depășești niciodată veniturile pe care le ai lunar. Așadar, încearcă-l și tu vezi dacă rezultatele sunt la fel de bune pe cât spune toată lumea!

Așadar, iată câteva metode prin care te poți redresa financiar după lovitura primită din cauza pandemiei. Tot ceea ce ai nevoie este să plănuiești totul atent și să fii gata de muncă. Cu determinare și încredere vei putea trece peste toate problemele!

Sursa foto: Pixabay.com