Ostaticii din Ucraina, salvați după ce președintele Volodimir Zelenski a fost obligat să promoveze filmul „Earthlings” pe Facebook

Ostaticii din Ucraina, salvați după ce președintele Volodimir Zelenski a fost obligat să promoveze filmul „Earthlings”  pe Facebook

Confruntarea cu luare de ostatici de marți din Ucraina s-a încheiat după o intervenție bizară a președintelui ucrainean, Volodimir Zelenski.  Pentru a îi lăsa pe ostatici să plece, atacatorul a cerut ca președintele Ucrainei să apară într-un clip în care să îi îndemne pe oameni să privească filmul „Earthlings” din 2005.

Ostaticii au fost eliberați și nu au fost vătămați în niciun fel. În fotografii, se poate vedea cum atacatorul este încătușat și întins pe asfalt. În vârstă de 44 de ani, Maksym Kryvosh, este recidivist. El a eliberat 3 dintre cei 13 ostatici după o discuție cu președintele Zelenski și pe ceilalți 10 după ce bizara sa revendicare a fost îndeplinită. Clipul a fost șters de pe pagina de Facebook a președintelui Ucrainei imediat ce toți ostaticii au fost eliberați.

„Earthlings” este un film-documentar din 2005 narat de Joaquin Phoenix care a câștigat mai multe premii la festivaluri minore de film. În film este prezentată practica mondială a industriilor care se bazează pe exploatarea animalelor.

download