Oferta speciala de publicare de comunicate de presa pentru beneficiarii granturilor de capital de lucru si de investitii

Oferta speciala de publicare de comunicate de presa pentru beneficiarii granturilor de capital de lucru si de investitii

Firmele mici și mijlocii (IMM) și alți beneficiari de ajutoare de stat din schema de sprijin pentru redresare din criza COVID-19 își pot realiza comunicatele de presă/anunțurile obligatorii de începere a proiectelor cu un model oficial publicat de Ministerul Economiei, la Măsura 2-granturi de capital de lucru.

În conformitate cu art.  6.12. din Procedura de implementare a măsurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”, toate proiectele cu valoarea grantului mai mare de 10.000 euro sunt obligate să realizeze cel puțin un Anunț/Comunicat de presă privind începerea și finalizarea proiectului din procedura de implementare a măsurii 2, instituită prin OUG nr 130/2020.

Descarcă de AICI un Model de comunicat de presa pentru beneficiarii de la măsura “Granturi pentru capital de lucru”

În mod similar, când va fi cazul, modelul va putea fi folosit și la Măsura 3 – Granturi pentru investiții, cu modificările corespunzătoare denumirii măsurii. La Măsura 3 este prevăzută și cheltuială obligatorie în valoare de maximum 3000 lei (TVA inclus) pentru un comunicat de presa, astfel, un anunț/comunicat de presă privind începerea proiectului – obligatoriu, in valoare de maxim 3000 lei (TVA inclus), un Anunț/comunicat de presă la finalizarea proiectului- obligatoriu in valoare de maxim 3000 lei (TVA inclus).

  • Oferta specială CDnews.ro de publicare de comunicate si anunturi pentru proiecte europene (text, imagine, logo, linkuri catre companie 300 lei/comunicat.

  • Comandă publicarea de comunicate de presă pe CDnews.ro la contact@cdnews.ro