„O icoană de argint m-a scos din casă şi m-a făcut să fac unele lucruri, am avut o forţă inumană”

„O icoană de argint m-a scos din casă şi m-a făcut să fac unele lucruri, am avut o forţă inumană”

Bărbatul care a ucis un om şi a rănit alţi cinci, în judeţul Timiş, a fost prins azi-noapte. Poliţiştii l-au găsit pe Ionel Boldea în apropierea casei sale din localitatea Bichigi.

Individul a fost căutat 18 ore, după ce a atacat un cuplu, într-un parc din Făget. Din cauza rănilor, bărbatul a murit, iar femeia este în comă la spital.

Suspectul a fugit şi a mai rănit patru persoane, în altă localitate.

„O icoană de argint m-a scos din casă şi m-a făcut să fac unele lucruri, am avut o forţă inumană”, a spus el.

„Am stat într-un pom. Maşina e a unui prieten de la Povergina, care e la pescuit. Icoana dintr-o cameră…Icoana care m-a scos afară din casă…m-a scos afară din casă şi m-o făcut să am o forţă inumană. Am dat cu piciorul am spart capul unei femei, am spart capul unui om. Mi s-a promis faptul…la 6 dimineaţa să mă scoată o icoană…clopote…nu mă agita, că păţeşti rău…icoana care m-a scos afară la 6 dimineaţa…nu mă agresa că mă gândesc rău…nu mă agresaţi că e rău. A fost o forţă inumană. Nu am vrut, dar am fost forţat de situaţie să fac rău. Mi s-a promis un alt aspect…icoana efectiv m-a luat după ea…merg la puşcărie vreo 10 ani, dar mi s-a promis alt aspect. Icoana efectiv m-a luat după ea”, le-a spus Ionel Boldea, în timp ce era încătuşat, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Alin Petecel, şeful IPJ Timiş: „S-a deplasat prin zona împădurită, a stat mult ascuns, iar noaptea a sustras un autovehicul din Povergina”.

A consumat mai multe tipuri de droguri

Ionel Boldea a fost drogat în momentul comiterii atacurilor din zona orașului Făget. Surse din anchetă au declarat pentru Mediafax că Boldea ar fi consumat mai multe tipuri de droguri, inclusiv cocaină. Aceleași surse arată că bărbatul ar fi confirmat, în timpul audierilor, că a consumat droguri înainte de comiterea atacurilor.

Tânărul a fost dus, joi, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, pentru a fi audiat. Individul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de omor, tentativă de omor, vătămare corporală, furt și conducerea unui vehicul sub influența stupefiantelor.

citeste mai mult