Noi schimbări la WhatsApp: lista telefoanelor care vor rămâne fără populara aplicație de chat, în curând

Noi schimbări la WhatsApp: lista telefoanelor care vor rămâne fără populara aplicație de chat, în curând

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații de chat de pe mapamond, dar în curând s-ar putea să nu-ți mai funcționeze pe smartphone.

Parțial, popularitatea WhatsApp se datorează actualizărilor constante de funcționalitate. Aplicația de chat este una foarte îndrăgită pentru că-ți permite să trimiți prietenilor o varietate foarte mare de conținut multimedia și documente obișnuite. Funcționează pe laptop sau desktop, pe lângă mobil și îți criptează conversațiile pentru a fi aproape imposibil de interceptat.

Din păcate, pentru anumiți utilizatori, toate aceste update-uri sunt corelate și cu sistemul de operare al telefonului. Dacă ai un smartphone prea vechi, fie periclitezi securitatea aplicației WhatsApp, fie nu poți profita de toate funcțiile noi. Din acest motiv, s-ar putea să nu mai poți primi mesajele de la prieteni.

Pentru a preveni o situație neplăcută, cei de la WhatsApp restricționează în fiecare an lista aparatelor pe care poți rula aplicația de chat. Următoarea filtrare se va produce începând cu 1 februarie 2020. La ora actuală, aplicația deținută de Facebook oricum mai este compatibilă doar cu Android și iPhone, dar până și pe acele sisteme de operare vor exista restricții.

citeste mai mult