Nike, bonus fabulos pentru Halep: Gigantul american aproape că dublează contractul Simonei pe acest an

Nike, bonus fabulos pentru Halep: Gigantul american aproape că dublează contractul Simonei pe acest an

Simona Halep va fi răsplătită cu generozitate de sponsorul ei, după ce a dat lovitura la Wimbledon 2019 şi a câştigat finala feminină în faţa Serenei Williams. Veştile bune curg pentru Simona Halep după prestaţia ei superbă la All-England Club, acolo unde a legat şapte victorii (a cedat un singur set!) pentru a ridica trofeul deasupra capului.

În plan strict sportiv, rezultatul a urcat-o pe românca de pe locul 7 până pe locul 4 în lume. În plus, i-a asigurat, în proporţie de 99%, prezenţa la Turneul Campioanelor, pentru care „Simo“ s-a calificat de fiecare dată, începând cu 2014. În fine, cu două trofee de Grand Slam în palmares, Halep a intrat într-un club select, despre care „Adevărul“ a scris aici.

Din perspectiva financiară, triumful de la Londra a fost cel mai profitabil din cariera Simonei de până acum, chiar dacă românca a lăsat o parte din prima de 2,6 milioane de euro în Anglia, pentru plata impozitului, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Halep are însă şi alte motive de bucurie. Potrivit prosport.ro, conform contractului pe care îl are cu Nike, începând din 2018, constănţeanca va primi un bonus de 1 milion de dolari pentru câştigarea unui Grand Slam, în cazul de faţă Wimbledon!

Citeste mai mult: adev.ro/puq7lk