Mircea Badea, despre Oreste Teodorescu: „Va ajunge la pușcărie”

Mircea Badea, despre Oreste Teodorescu: „Va ajunge la pușcărie”

Mircea Badea îl atacă pe fostul său partener și prieten, Oreste Teodorescu. Cei doi – cândva prieteni – au ajuns la cuțite în ultima vreme. Mircea Badea și Oreste Teodorescu s-au tot „înțepat” în social media, aruncându-și acuzații și jigniri grele.

Prezentatorul pamfletului de la Antena 3  l-a pus la zid pe colegul său Oreste, care era omniprezent – până acum câteva zile – în emisiunile lui Rareș Bogdan de la Realitatea TV. Viermele în putrefacţie de la Voma Veche, care deserveşte cu tupeu mafioţii din Deltă, va ajunge la puşcărie”, a declarat în social media Mircea Badea, cu referință directă la Oreste Teodorescu.

Numele lui Oreste, în scandalul  ”Droguri pentru VIP-uri ”

Mare deranj s-a produs în rândul vedetelor după ce a explodat scandalul ”Droguri pentru VIP-uri”. Au fost vehiculate nume grele din showbiz, precum Oreste Teodorescu, Raluca Bădulescu, Elis Armeanca, Marian și Carmin Ionescu sau Răzvan Ciobanu.

Ancheta a scos la iveală că stupefiantele nu erau pure, iar cocaina era ”îndoită” cu paracetamol. Adrian Cărbunescu, George Gheorgiu și Andrei Damian Vinicius, dealerii vizați în acest caz, au fost acuzați că vindeau consumatorilor din București și din județele aflate în apropierea Capitalei praful alb la prețul de o sută de euro pe gram și cannabis la 50 de lei gramul.

Vedetele mai sus menționate au fost citate la audieri, iar dosarul s-a mutat în instanță. Inculpații au fost reținuți și, ulterior, au primit arest la domiciliu. (sursa: Cancan.ro)