Mihai Voropchievici, portretul premierului Mihai Tudose: Are o cifră de destin compatibilă cu cifra României, adică cifra cinci

Mihai Voropchievici, portretul premierului Mihai Tudose: Are o cifră de destin compatibilă cu cifra României, adică cifra cinci

Numerologul Mihai Voropchievici a făcut, sâmbătă, 1 iulie 2017, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, portretul noului premier al României, Mihai Tudose.

”Are o cifră de destin compatibilă cu cifra României, adică cifra cinci. Este versatil, adaptabil și poate fi fantastic de tăios și a picat într-un an personal cinci pentru România”, a spus Mihai Voropchievici.

Mihai Voropchievici a tras și un semnal de alarmă care îl vizează pe președintele PSD.

“Dar, cifra asta de destin 5 e plină de risc, de neprevăzut, de acțiuni uneori foarte benefice, alteori hazardante, deci primul ministru e mai greu să fie supus de Liviu Dragnea”, a mai spus Mihai Voropchievici.

„Undeva, Dragnea s-a cam jucat cu focul. A dat pe 1 la o parte (Sorin Grindeanu, cifra de destin 1 – n.r.) și a luat un 5, care e mult mai puternic. Grindeanu a spus el ceva ceva, dar nu a făcut atâtea vocalize. Să vedeți ce o să facă Tudose”, a mai spus numerologul.

Mihai Tudose nu este foarte sociabil, dar este un om de cuvânt.

“Are două cifre de 1 în nume ceea ce înseamnă că este un om cu autoritate și voință, simpatii și antipatii clar definite de la început și relaționări destul de anevoioase cu cei din jur, cu toate că pare amabil, empatic. Are o singură cifră de 3 în nume (U din Tudose), iar 3-ul acesta îl face să fie sociabil dar nu din fire. E sociabil atât cât vrea.
Are doi de 4, ceea ce înseamnă ordine și perseverență în muncă, onest, corect, cinstit, își respectă cuvântul. Din acest punct de vedere nu vom avea probleme, ceea ce va promite, se va ține de cuvânt”, spune Voropchievici.

Calculele lui Mihai Voropchievici arată că Mihai Tudose va fi un premier muncitor și perseverent, bun administrator al banilor publici, dar va relaționa greu cu cei din jur.

„Şapte, cifra lui de vibrație a numelui, îl indică drept un om studios, bun analist, care nu se pronunță înainte de a analiza o temă, un subiect, vorbește puțin, cu miez, e distant, demn, rezervat și chiar misterios. (…) Are doi de 9, asta înseamnă interes pentru celelalte persoane, este un om destul de maleabil, dar în limite clar stabilite de el”, a mai spus Mihai Voropchievici.

vedeti inregistrarea emisiunii pe www.antena3.ro