Mihai Voropchievici, dezvaluiri despre codul secret al lui Dan Condrea: Se afla sub cifra mortii!

Mihai Voropchievici, dezvaluiri despre codul secret al lui Dan Condrea: Se afla sub cifra mortii!

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit, la emisiunea „Adevaruri ascunse”, despre cazul mortii patronului Hexi Pharma, Dan Condrea.

„Ma rezum la nume si date de nastere. Am simtit un soc cand am auzit ca a murit. Am ramas blocat. In ziua de 22 mai, incarcatura era cifra patru. Dupa ce am facut analiza pe date, mi-am dat seama ca nu e intamplator. Feicare om avand un nume si o data de nastere, ii poti afla codul evolutiv pe 10 ani.

Inmultind anul de nastere cu ziua si cu luna, avem numarul 199475. Acesta este codul secret al lui Condrea. De la 30 la 40 de ani, a intrat sub cifra patru. Incepem sa analizam pozitia. Intamplarea care s-a petrecut in acea zi este tot cifra patru.

Anul 2016 a cazut sub litera D a numelui sau. Aceasta este o litera negativa. Produce distorsiuni, necazuri, probleme la munca, probleme pe plan sentimental si de sanatate plus o comunicare dificila.

Anul 2016 este, totodata, de patru ori patru. Cand intri intr-o asemenea conjunctura, se produce ceva groaznic. Se cere putere de a intra intr-o noua viata.

Daca s-a intamplat ca anul sa cada sub litera D, apar cumpene mari. Chiar poate sa isi piarda viata! Trebuia sa se fereasca in perioada 22 mai -21 iunie. Patru este cifra mortii”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.