Mihai Margineanu, in razboi cu Mircea Badea: Te-ai inrait si ti-ai acrit sufletul de dragul unui pumn de arginti!

Mihai Margineanu, in razboi cu Mircea Badea:  Te-ai inrait si ti-ai acrit sufletul de dragul unui pumn de arginti!

Mihai Margineanu este in razboi cu Mircea Badea! Actorul a lansat un atac la adresa realizatorului de la Antena 3. Chiar daca nu ii mentioneaza numele, publicul il identifica rapid pe Badea drept tinta ironiilor indragitului actor si cantaret.
„Daca pana la virsta de 30 de ani ai stat cu parintii, pentru ca era mai comod, inseamna ca ai o problema.Daca te-ai apucat de tras de fiare si de sport tot pe la 30 de ani pentru ca te injurau copiii in fata blocului, si ai aratat asta la televizor in spagat, inseamna ca te-ai apucat tarziu de sport si de tras de fiare.Daca ai o prietena buna care spune ca orice ai face tu, idealul ei in viata este sa nu se certe cu tine, inseamna ca mai ai o sansa.

Daca ai un fost prieten, inseamna ca prietenii stiu de ce. Daca ai locuit intr-un cartier in care unii se numeau : Petrica Tiganu’, Chinezu’, Vodca, Tzutzacu sau Neamtu’, si tu nu i-ai cunoscut in copilaria ta, insemna ca ai stat mai mult prin casa cu mami si nu e cazu’ sa pomenesti ca ai fost smardoi, pentru ca atunci cand baietii fumau la alta scara, tu invatai la mate (ceea ce nu-i rau, neaparat!)

Daca ai incercat sa fii simpatic in preajma fetelor si nu ti-a iesit, este pentru ca nu esti simpatic in prezenta fetelor, si nu-ti iese.”

„Daca ai fost angajat sa prezinti ziare la televizor si tu te-ai transformat in vuvuzela politica inseamna ca te-a platit un fost comunist care acum e in pirnaie.

Daca faci spume la gura cind ii injuri la televizor, in direct, pe toti cei care nu sunt de acord cu punctul tau de vedere, inseamna ca s-ar putea sa iei bataie de la un motociclist in trafic sau in direct.

Daca ai audienta formata (numai!) din batranet fost-anti-comunist-actual-antibasist-viitor-antiiohanis, inculti si prosti ca lampa, insemna ca ai o problema si exista posibilitatea ca vreunui actual-copil si viitor-om sa-i fie rusine, candva, ca il cheama ca pe tine”, i-a transmis Margineanu lui Badea.

Artistul isi incheie mesajul cu un sfat pentru realizatorul TV: e momentul sa se trezeasca: „Daca ai pierdut de-a lungul anilor toti <> care au avut bunul simt sa termine liceul si locul lor a fost luat de pensionari inraiti de viata meschina pe care au trait-o, inseamna ca nu mai conteaza ce spui fiindca mesajul tau ajunge intr-un eter necomestibil.

Daca in ultimii ani te-ai inrait si ti-ai acrit sufletul de dragul unui pumn de arginti sau de minciuna pe care ti-o spun unii ca ceea ce faci tu este cel mai important din media, daca ai impresia ca esti vocea natiunii, daca ai crezut vreodata ca dupa ce te vei perima (de tot!) cineva te va mai ocroti, inseamna ca trebuie sa te trezesti.

E dimineata!”.