Mihai Constantin moștenește averea Tamarei Buciuceanu Botez

Mihai Constantin moștenește averea Tamarei Buciuceanu Botez

Tamara Buciuceanu-Botez nu a avut niciun copil cu soțul ei, medicul anestezist Alexandru Botez, care a decedat în urmă cu 23 de ani. Surse din lumea teatrului spun că averea Tamarei va rămâne nepotului ei în vârstă de 55 de ani, actorul Mihai Constantin.

Cei care au cunoscut-o pe Tamara Buciuceanu spun că faptul că nu a a devenit mamă a fost unul dintre marile sale regrete. Era foarte apropiată de nepot, nimeni altul va rămâne lui Ionică, elevul rebel din “Liceenii” – adică nepotului din partea surorii sale. Puțină lume știe că actorul Mihai Constantin, cel care i-a dat viață lui Ionică, prietenul năzdrăvan al personajului interpretat de Ștefan Bănică Junior, este nepotul”doamnei teatrului românesc”.

Mihai Constantin s-a nascut la 30 septembrie 1964. Zodia Balanta. Tatal sau este actorul George Constantin, iar mama, mezzo-soprana Iulia Buciuceanu.  Are doi copii, Matei si Maria. A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica in 1989 la Clasa dnei Profesor Sanda Manu. Dupa absolvirea facultatii fost angajat al Teatrului Municipal din Ploiesti. Dacă în anii 80 el era un adolescent slăbuț, astăzi, ajuns de nerecunoscut. După Liceenii, Mihai Constantin a hotărât să se dedice trup și suflet scenei, fiind unul dintre cei mai apreciați actori ai Teatrului Bulandra din București, unde este angajat din 1990. El este și colaborator al Teatrului Național din București unde a realizat mai multe roluri memorabile.

citeste mai mult