Masonul Adrian Thiess, om de succes made in Romania. A cumparat cu 105.000 de euro steagul lui Avram Iancu si se viseaza primar al Capitalei

Masonul Adrian Thiess, om de succes made in Romania. A cumparat cu 105.000 de euro steagul lui Avram Iancu si se viseaza primar al Capitalei

Sibianul Adrian Thiess a câștigat ieri seară licitația derulată de Artmark pentru drapelul de luptă al unei legiuni a lui Avram Iancu, pentru suma de 105.000 de euro, scrie comisarul.ro.

La licitație a participat și Primaria Cluj-Napoca, dar și omul de afaceri George Becali.

Membru al masoneriei, Adrian Thiess a fost candidat parlamentar la Aliantei DA si om de încredere al actualului ministru Vasile Blaga înainte ca acesta sa candideze pentru primaria Bucurestiului. Pana in septembrie 2001, Adrian Thiess a fost consilierul personal al presedintelui Ion Iliescu. În campania pentru Oprescu, activitatea lui Adrian Thiess a cuprins, între altele, si colectarea de fonduri, în jurul banilor strânsi pentru Oprescu aparând controverse despre adevarat destinatie la care au ajuns.

drapel_avram_iancu_oradea_bihoreanu_01Adrian Thiess, Cornel Comsa si Victor Dumitriu, s-au ocupat de campania lui Sorin Oprescu pentru Primaria Capitalei. Francmasonul Adrian Thiess s-a remarcat si ca un om de afaceri prosper, care a investit în mai multe domenii de activitate. Tatal Alexandrei Thiess are o firma care se ocupa de comertul online si detine canalul de televiziune TeleShop 24, post de televiziune care are ca obiect de activitate comertul.

Thiess este actionar si la firma Eurostar Catering Expres, operatorul national pentru serviciile de catering mobil în toate trenurile de rang superior din România: Sageata Albastra, rapid si accelerat. Thiess mai detine împreuna cu sotia sa, Elena Delia Thiess, înca trei firme: Dental Center 2001, Dental Expert Center si Casa Elegance D&A 1874. Impreuna cu Mihai Craiu, Adrian Thiess a deținut cotidianul Puterea! În urmă cu trei ani Adrian Thiess s-a remarcat atunci cand a organizat la Bucuresti o intalnire intre doi dintre cei mai importanti oameni ai Planetei: vicontele Etienne Davignon, presedintele grupului Bildenbergm, si Richard Haass, presedintele Consiliului pentru relatii externe al SUA.

Cam atat despre CV-ul masonului Adrian Thiess. Un CV care contine toate ingredientele care definesc un om influent: mason, consultanta politica si electorala, mass media, afaceri. Adrian Thiess a declarat pentru Q Magazine, că va candida la Primăria Capitalei. “Cred că este momentul să fac pasul în faţă, să ies din umbră, unde am sprijinit victoriile altora, şi să lupt pentru propria mea victorie”, a declarat Thiess.

– See more at: http://www.nasul.tv/uite-cine-a-cumparat-steagul-lui-avram-iancu-fost-consilier-prezidential-prietenul-lui-iohannis-si-mason/#sthash.VnOoirFu.dpuf