La JobTransport, punem roti joburilor!

La JobTransport, punem roti joburilor!

Targul de locuri de munca JobTransport, editia a II-a, organizat de revista de transport si logistica RBT, in parteneriat cu Facultatea de Transporturi din Bucuresti – Universitatea Politehnica, va pune fata in fata viitorii si actualii absolventi cu potentialii angajatori din intreaga tara.

JobTransport, targ de joburi pentru studentii si absolventii de la Transporturi, aflat la a II-a editie, va avea loc pe 7 noiembrie, in holul Facultatii de Transporturi din Bucuresti. La eveniment vor participa numeroase companii din domeniile transportului si logisticii si conexe cu acestea, dar si firme specializate in resurse umane si in consiliere in cariera. Vor fi prezente companiile TTS, Alstom, 4 Career, Autonet, Avia Motors, DB Schenker Rail, ELIT, Intersemat, FM Logistic, Gebrüder Weiss, Metrorex, Clever Training, Radacini Motors, Romfracht Spedition, Tanase Trans International, Thales, Tiriac Auto, Vest Trans Rail, Wim Bosman, Registrul Auto Roman, RomEuro Insurance Consulting, precum si Initiativa Pasionatilor de Autovehicule Rutiere (IPAR).

Sunt disponibile joburi ca specialist transporturi grupaj, specialist transporturi distributie, specialist solutii logistice, consultant logistica, specialist relatii clienti, expeditor international transport aerian maritim, mecanic auto, electrician, operator receptie service, diagnostician auto, consilier daune, responsabil piese si accesorii auto, service manager, sef service auto, consilier vanzari, consultant vanzari, consilier vanzari detailing, reprezentant zonal de vanzari.

JobTransport, primul targ destinat studentilor si absolventilor de la Transporturi, va fi un castig atat pentru angajatori, cat si pentru candidati. Pe de o parte, tinerii vor avea sansa sa aplice pentru un job in domeniul pentru care s-au pregatit, iar pe de alta parte, angajatorii vor avea de unde sa selecteze candidatii doriti. Totodata, participarea la JobTransport este utila si pentru colectarea de CV-uri, in vederea realizarii unor baze de date cu studenti interesati de practica, internship sau voluntariat. „Candidatii au acum ocazia sa dovedeasca faptul ca se ridica la nivelul asteptarilor angajatorilor. Este important ca studentii, absolventii si masteranzii participanti la targ sa inteleaga care sunt cerintele de pe piata muncii si sa vina pregatiti la JobTransport”, spune Felicia Niculae, manager de proiect.

Prof. univ. Iulian Badescu, decanul Facultatii de Transporturi din Bucuresti, subliniaza importanta organizarii unui asemenea eveniment: „JobTransport este o oportunitate atat pentru candidati, cat si pentru angajatori. Pe de o parte, studentii si absolventii de la Transporturi si chiar din intreaga Politehnica vor avea ocazia sa stea de vorba cu potentialii angajatori, sa le adreseze intrebari, sa participe la workshopuri, la prezentari de companii. Pe de alta parte, firmele participante vor avea de unde sa aleaga viitori angajati de calitate”.

Companiile participante la targ vor sustine workshopuri atractive pentru studenti si vor avea ocazia sa explice tinerilor ce posibilitati de angajare au in cadrul firmelor si care sunt sansele lor de „crestere”. La fel ca si la prima editie, pe intreaga durata a targului, candidatii vor avea parte si de un „corector CV”. Consultantul in cariera Gabriel Chicioreanu, de la 4Career, ii va ajuta la redactarea CV-urilor si ii va consilia gratuit.

O noutate la aceasta editie a JobTransport este data de programul „Micul Intreprinzator”, initiat de organizatori. Echipa JobTransport prezinta afacerea lui Daniel Dobre, student in anul II la Autovehicule Rutiere, Facultatea de Transporturi, UPB. Pe toata durata targului, Daniel de la ColantariAuto.com le va arata studentilor care este intregul proces tehnologic de colantare a unei masini.

Tot in fata Facultatii de Transporturi vor avea loc expozitii de masini si mai multe sesiuni de test drive. Vor fi expuse Skoda Octavia RS III, Citroen C4 Cactus, Hyundai I20, iar la test drive vor fi masini precum Skoda Rapid SpaceBack, Citroen C4 Cactus si Hyundai I10.

„De la JobTransport nu vor lipsi premiile. Vor fi oferite, prin tragere la sorti, doua camere video auto, bilete la teatru, mese la restaurant, abonamente la fitness si aerobic, vouchere la centre de relaxare, carti, vouchere la psiholog si la stomatolog, sedinte de consiliere in cariera, o cartela preplatita telefonica Indygen, sedinte de hipnoza”, spune Robert Barbu, coordonator de proiect.

Targul va fi deschis intre orele 10 si 18. Intrarea este gratuita. Detalii despre eveniment gasiti pe www.job-transport.ro.

Parteneri media: Agentie-Media.ro, revista „Autoplay”, Ed4Lead, cotidianul regional „Evenimentul”, www.glaremagazine.ro, www.cdnews.ro,  www.smartandhappychild.ro.

Parteneri: Organizatia Studentilor in Transporturi, Valmar Media Global, Mega Scena, Taverna Racilor, Pro Succes Training, Casa Jad, BebGym, Cabinet Raluca Borza, Jollydent, www.willing.ro, www.colantariauto.ro, www.inculise.ro, www.inpractica.ro.