Juventus a dat lovitura cu fundașul român! Drăgușin (18 ani), debut în Champions League

Juventus a dat lovitura cu fundașul român! Drăgușin (18 ani), debut în Champions League

Radu Drăgușin (18 ani) a debutat pentru echipa de seniori a lui Juventus în duelul cu Dinamo Kiev din grupele Champions League, meci câștigat de campioana Italiei, scor 3-0.

Românul a intrat împotriva echipei pregătite de Mircea Lucescu în minutul 69, după ce Juventus a punctat pentru 3-0. Presa din Italia nu a trecut cu vederea debutul fundașului român, iar Andrea Pirlo este lăudat pentru acest lucru. Mai mult decât atât, italienii se amuză de faptul că un jucător cu un asemenea potențial a costat numai 250.000 de euro.

Radu Drăgușin face furori în presa din Italia: “Foarte puternic, un colos cu personalitate”. Suma de transfer, gluma zilei

Corriere dello Sport a apreciat introducerea lui Drăgușin: “O noapte pe care Radu Drăgușin nu o va uita. Meciul s-a terminat în minutul 66, la scorul de 3-0. După acel moment, Demiral a fost înlocuit cu puternicul fundaș Radu Drăgușin, jucător născut în 2002. Drăgușin a debutat pentru Juventus în Champions League fără să aibă la activ vreo apariție în Serie A”, au scris jurnaliștii italieni.

Site-ul Novantesimo i-a dedicat un material mai stufos românului: “Bun venit, Drăgușin! În minutul 69 al meciului și-a făcut apariția Radu Drăgușin, fundaș născut în 2002, despre care mereu s-a vorbit la superlativ. Drăgușin a fost adus în 2018 la Juventus, de la echipa Regal Sport București, iar în viitorul apropiat sunt șanse să-l vedem destul de des în teren.

Cel mai probabil va fi jucătorul care îl va schimba pe Giorgio Chiellini, atunci când Pirlo va odihni titularii. Drăgușin a fost foarte sigur pe el la primele minute în fotbalul mare, a dat siguranță echipei. Suntem siguri că viitorul lui va fi unul strălucit”.

citeste mai mult

sursa foto: Profimedia