Jaf de un milion de dolari pe un aeroport din Mexic

Jaf de un milion de dolari pe un aeroport din Mexic

Un jaf de un milion de dolari a avut loc pe un aeroport din Mexic, chiar atunci când sacii cu bani erau pe punctul de a fi încărcați dintr-o autospecială în avion. Tâlharii au distrus sistemele de securitate, au furat banii sub amenințarea armelor și au dispărut. Toată operațiunea a avut loc în numai câteva minute.

Jaful a avut loc miercuri seară în jurul orei locale 21:00 (joi ora 03:00 GMT). Într-o camionetă, tâlharii au distrus barierele de securitate aflate pe pista aeroportului din Guanajuato. Sub ameninţarea armelor de foc, autorii jafului au luat sacii cu bani pe care mai mulţi angajaţi ai aeroportului se pregăteau să îi încarce într-un avion, apoi au fugit de pe pistă spărgând barierele de securitate dintr-o altă zonă. Totul s-a petrecut în mai puţin de trei minute, au explicat reprezentanţii administratorului aeroportului, Grupul Aeroportuar al Pacificului (GAP), potrivit Agerpres.
Citeşte întreaga ştire:Jaf de un milion de dolari pe un aeroport din Mexic. Tâlhari înarmați au prădat un avion în 3 minute