Hala Laminor, transformata de Primaria Sectorului 3! Negoita promite sali de spectacol, spatii comerciale si un centru acvatic

Hala Laminor, transformata de Primaria Sectorului 3! Negoita promite sali de spectacol, spatii comerciale si un centru acvatic

In Hala Laminor, monument istoric de categorie A, Primaria sectorului 3 intentioneaza sa amenajeze o sala de spectacole cu o capacitate de 2.000 de locuri, trei sali mai mici, de 500 de locuri fiecare, dar si alte cinci sali gen atelier pentru spectacole si evenimente mai mici, a anuntat primarul sectorului 3, Robert Negoita, pe pagina de Facebook. Hala va gazdui si cel mai mare centru acvatic din Romania, spatii comerciale, iar in cadrul complexului vor fi amenajate si mai multe terenuri de sport, a anuntat edilul.

Deocamdata proiectul nu a primit aviz de la Ministerul Culturii. Proiectul nu a fost facut public pe site-ul Primariei pentru a vedea exact ce se va pastra din hala si cum va arata ce doreste edilul sa amenajeze.

“Romania sta cel mai prost, la nivel european, in privinta numarului de locuri in salile de teatru, raportat la numarul de locuitori. Sectorul 3 poate deveni un punct de reper pentru activitatile culturale, din Bucuresti, dar si din tara, in special pentru spectacolele de teatru si concerte. Si acesta este unul dintre obiectivele pe care mi le propun sa le realizam la Hala Laminor. Vor fi acolo: o sala mare cu o capacitate de 2.000 de locuri, trei sali pentru spectacole de teatru cu cate 500 de locuri fiecare, dar si alte cinci sali gen atelier pentru spectacole si evenimente mai mici. Hala va gazdui si cel mai mare centru acvatic, de facilitatile caruia elevii din Sectorul 3 vor putea beneficia gratuit”, a postat Robert Negoita pe pagina de Facebook.

citeste mai mult pe Hotnews.ro

photocredit: Observatorul Urban