FOTO | Anne Hathaway, fotografii nud pe un site compromiţător. Actriţa a căzut pradă hackerilor

FOTO | Anne Hathaway, fotografii nud pe un site compromiţător. Actriţa a căzut pradă hackerilor

Fotografii nud ale actriţei Anne Hathaway au fost furate de hackeri şi urcate pe un site compromiţător, scrie Business Recorder. Fotografiile actriţei din ”Diavolul se îmbracă de la Prada” sau ”Mizerabilii” au fost distribuite pe reţele de socializare şi pe mai multe site-uri.

În imaginile postate, Hathaway apare nud, singură sau cu soţul ei, în diferite poziţii.

Hackerii au ales site-ul CelebJihad pentru a difuza imaginile, pagină pe care au mai fost postate fotografii intime ale vedetelor.

Şi alte celebrităţi au căzut pradă hackerilor în ultimul timp, printre care Jennifer Lawrence, Emma Watson, Miley Cyrus sau Kate Upton.

De această dată însă hackerii se pare că nu au folosit telefonul mobil pentru a sustrage fotografiile cu caracter privat, ci chiar conturile personale de socializare ale celor doi actori. Deocamdată, actriţa nu a făcut niciun comentariu cu privire la acest incident şi nici nu este clar dacă pozele sunt reale sau trucate.

anne1_29944100

anne2_63445700

Anne Hathaway a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din „Rachel se mărită/ Rachel Getting Married“, de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la premiile Oscar. A jucat, de asemenea, în „Diavolul se îmbracă de la Prada“ şi în „Brokeback Mountain“. Ea a putut fi văzută pe marile ecrane în 2010 în filmul „Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs“, în care a jucat alături de Jake Gyllenhaal, dar şi în animaţia „Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland“, de Tim Burton.  În 2011 şi în 2014, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes „Rio“ şi în continuarea lungmetrajului, „Rio 2“. În anul 2013, Hathaway a fost recompensată cu premiul Oscar pentru interpretarea rolului secundar din „Mizerabilii/ Les Miserables“. De asemenea, aceasta a jucat şi în SF-ul de mare succes „Interstellar: Călătorind prin univers/ Interstellar“, de Christopher Nolan, iar în 2015 a putut fi văzută în „Internul/ The Intern“, alături de Robert DeNiro.

sursa: Mediafax.ro