Florin Călinescu și Chestiunea Zilei, din nou pe tv

Florin Călinescu și Chestiunea Zilei, din nou pe tv

Florin Călinescu se desparte, din toamna acestui an, de Pro tv și ar putea fi următoarea vedetă a televiziunii Prima tv. Cunoscutul actor negociază în prezent realizarea unui late night show stil Jay Leno la postul patronat de Cristian Burci, gen de emisiune care l-a consacrat în trecut.

“Dacă finalizăm discuțiile, emisiunea Chestiunea Zilei va fi în grila de programe de la toamnă”, a declarat Cristian Burci pentru Pagina de Media.

Florin Călinescu va fi, la Prima TV, mai mult decât un prezentator de show TV.

“Ne dorim ca Florin Călinescu să fie implicat, alături de noi, în tot procesul de relansare a postului Prima TV”, a mai spus Cristi Burci.

De asemenea, actorul Mihai Bendeac revine la postul Prima TV, unde în trecut realiza show-ul de umor „Mondenii“. Pentru început, Bendeac va realiza câteva emisiune speciale de umor, urmând ca din toamnă să aibă un show săptămânal.

Relansarea Prima tv, care în ultimul an a înregistrat pierderi de zeci de miloane de euro, se va face din luna martie, postul înnoindu-se cu și mai multe programe: Andrei Boncea se va ocupa de un sitcom nou – Dolce Vita si de emisiunea Mondenii, care va fi relansata. De asemenea, Tabloidul Click va realiza o emisiune zilnica de seara.

Intră în grilă formate noi, precum Ce gandesc femeile, Căsătoriți din prima si un fel de America’s funniest video. Click va mai avea program tabloid in weekend, iar Andrei Plesu si echipa Dilema veche vor tine o emisiune duminica la pranz. Un nou format este reprezentat si de jurnalele satirice TimesNewRoman.