Filmul care a detronat „Avengers: Infinity War”, după patru săptămâni, din fruntea box office-ului

Filmul care a detronat „Avengers: Infinity War”, după patru săptămâni, din fruntea box office-ului

Filmul „Deadpool 2”, regizat de David Leitch, cu Ryan Reynolds în rol principal, a generat în weekendul de debut încasări de 125 de milioane de dolari în Statele Unite, plasându-se pe primul loc în box office, şi de 176 de milioane de dolari la nivel internaţional.

Cel de-al doilea film al francizei a debutat cu încasări totale de 301,3 milioane de dolari, potrivit Boxofficemojo.com.

Acesta a fost cel mai bun debut internaţional pentru o producţie a 20th Century Fox. Recordul anterior era deţinut de „X-Men: Days of the Future Past”, cu 174 de milioane de dolari. Pe locul al treilea a coborât „Logan”, cu 160 de milioane de dolari, potrivit News.ro.

În Marea Britanie, filmul a generat încasări de 18 milioane de dolari, în Coreea de Sud, de 17 milioane de dolari, iar în Rusia, de 11,8 milioane de dolari.

Primul film din franciză, lansat în 2016, a generat la debut încasări de 132,4 milioane de dolari în SUA.

În clasamentul nord-american, după al patrulea weekend de la premieră, „Avengers: Infinity War” a coborât pe locul secund, după ce în ultimele trei zile a generat încasări de aproximativ 29 de milioane de dolari.

Comedia romantică „Book Club”, cu Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen şi Mary Steenburgen în distribuţie, a debutat pe locul al treilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 12,5 milioane de dolari.

Comedia „Life of the Party”, cu Melissa McCarthy în rol principal şi coscenarist, aflată la a treia colaborare profesională cu soţul ei, regizorul Ben Falcone, a coborât două poziţii, până pe patru. În al doilea weekend de la premieră, ea a generat încasări de 7,7 milioane de dolari.

Tot două locuri a coborât şi thrillerul „Breaking In”, produs de Will Packer. Filmul a ajuns pe locul al cincilea în top după ce, în al doilea weekend de la debut, a generat încasări de 6,4 milioane de dolari.

Pe locul al şaselea a debutat comedia de familie „Show Dogs”, care a generat încasări de 6 milioane de dolari.

citeste continuarea pe Digi24.ro