Elena Udrea a divorțat de Dorin Cocoș

Elena Udrea a divorțat de Dorin Cocoș

Elena Udrea, una dintre cele mai sexy femei din politica românească, a pus capăt mariajului cu omul de afaceri Dorin Cocoș. Aceștia au divorțat la notar, după zece ani de căsnicie. Divorțul se pare că a fost unul civilizat, fără rufe spălate în public.

elena-udrea-dorin-cocos_2f86018775“Decizia de a ne despărţi vine după o analiză îndelungată şi profundă a relaţiei noastre şi a opţiunilor de viitor a fiecăruia dintre noi. Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil. De astăzi, mergem pe drumuri separate, dar păstrăm prietenia şi parteneriatul solid construite în ultimii 15 ani, rămânând în cele mai bune relaţii. Mulţumim familiilor şi prietenilor care ne-au fost şi ne sunt alături şi rugăm pe toţi cei care ar putea fi interesaţi de acest subiect să dea dovadă de înţelegere faţă de noi şi să ne respecte intimitatea”, menţionează Elena Udrea într-un comunicat de presă.


Elena Udrea a fost ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului în Cabinetul Boc și este unul dintre politicienii promovați în politică de președintele Traian Băsescu. De multe ori, presa a speculat despre o eventuală relație între Elena Udrea și șeful statului, mai ales în perioada când aceasta era șefa cancelariei prezidențiale.