Dosarele CDnews.ro: Secretele energetice ascunse in Muntii Bucegi

Dosarele CDnews.ro: Secretele energetice ascunse in Muntii Bucegi

Adevar sau mitologie? CDnews.ro va invita sa descoperiti secretele Muntilor Bucegi si controversele nascute de energiile ce se afla in aceste zone. În apropierea Vârfului Doamnei, Peștera Ialomicioara, a fost descoperită o zonă, de aproximativ un kilometru pătrat, în care se înregistrează o anomalie magnetică atipică.  Această anomalie magnetică, conform Efemeride.ro, face ca persoanele care au urcat până în zona respectivă să nu mai fie obosite, în momentul în care au ajuns în zonă.

Zona a fost testată prin magnetometrie diferențială, a fost radiografiat subsolul și așa a fost descoperită o anomalie atipică. Anomaliile geomagnetice se produc în zonele unde sunt rupturi de falii, în reflexii ale scoarței terestre, însă, în această zonă nu s-au constatat astfel de fenomene.

Zona este numită de localnici Gura de Rai, datorită acestei stări de bine, de odihnă și liniște pe care o au, cu toate că, pentru a ajunge în zona respectivă, efortul fizic este considerabil. O altă zonă asemănătoare este cea din Bucegi, Vârful Omu. În urma analizei rocilor din zonă, prin electronografie, s-a constatat că rocile au calități deosebite, unice în România.

Se formează un flux energetic, benefic pentru organismul uman. Acest fenomen straniu a fost sesizat, pentru prima dată de către Vasile Lovinescu, în anul 1936. Mai târziu, cercetările și studiile au confirmat spusele acestuia.
Daniel Ruzo, cercetător mexican, susține că platoul din Munții Bucegi are numeroase dovezi, care vin dinaintea Potopului. Sculpturi vechi, erodate de vreme, care înfățișează sacerdoți și lei. Aceștia erau paznicii tezaurului. Am găsit comoara, spune Daniel Ruzo.

El susține că această zonă închide triada zonelor sacre. Este vorba despre Tibet, munții din Ecuador și zona Bucegilor, zone care au aceleași caracteristici, respectiv, sunt considerate sacre, cu o încărcătură energetică și spirituală foarte mare.

Ruzo susține că monumentele megalitice din cele trei zone sunt realizate de aceeași civilizație. Ioan Olaru, specialist român, consideră că munții care au forma unei piramide au aceste calități energetice. El susține că astfel de zone, în România, sunt Muntele Găina și Rarăul. Bucegiul are ceva în plus. El este înconjurat de 13 coloane de cuarț, care emit o energie deosebită.

Daniel Ruzo a studiat zona energetică din Munții Anzi, timp de șapte ani. Șamanii din Anzi i-au povestit că structurile megalitice cu chip de om, vin de dincolo de valul timpului.  Ruzo vorbește despre similitudinile dintre Platoul Marcahuasi și Bucegi. Ambele platouri sunt străbătute de galerii subterane, iar structurile megalitice sunt asemănătoare. El susține că Sfinxul este asemănător unei structuri din Peru, numită Monumentul Umanității.

Ruzo susține că în cele două regiuni putem vorbi despre un cult solar. Sosit în România, în anul 1968, el a început studiul Munților Bucegi și a concluzionat că în această zonă a existat o civilizație, numită Masma, poate cea mai veche din lume.

Conform studiilor sale, structurile megalitice sunt amplasate pe munți sacri. În Platoul Marcahuasi el a descoperit și măsurat 22 de vortexuri energetice. Zona Gura Raiului din Munții Bucegi este un vortex energetic.

CITESTE MAI MULT:

Dosarele CDnews.ro: MASONII, despre Munţii Bucegi: “E un tablou de COMANDĂ uriaş”