Doraly Expo Market a investit peste 1,5 milioane de euro in achizitia unui nou teren pentru extindere

Doraly Expo Market a investit peste 1,5 milioane de euro in achizitia unui nou teren pentru extindere

Doraly Expo Market, unul dintre cele mai mari parcuri comerciale specializate in articole pentru casa si produse alimentare din Romania, a achizitionat un teren cu suprafata de 15.000 mp, in Afumati, in vecinatatea imediata a parcului, cu acces la DN2. Achizitia face parte dintr-un plan de investitii care vizeaza extinderea parcului prin constructia de noi pavilioane si modernizarea celor existente. Valoarea achizitiei a depasit suma de 1,5 milioane de euro si a fost finantata din surse proprii. Investitiile in extindere sunt estimate la aprox. 8 milioane de euro doar in 2018, la finantarea carora participa Alpha Bank si Piraeus Bank, prin suplimentarea cu 5 milioane de euro a liniei de credit existente.

„Strategia Doraly in 2018 include atat extinderea suprafetei parcului comercial, prin achizitii de terenuri pentru constructii noi, cat si diversificarea canalelor de vanzare, prin dezvoltarea retailului de tip Cash&Carry si intrarea Doraly in mediul online. Astfel, suntem bucurosi sa oferim chiriasilor nostri spatii comerciale moderne, cu facilitati logistice adaptate cerintelor actuale, asigurand totodata si promovarea intr-un mediu aflat pe un trend ascendent. Pentru terenul nou achizitionat avem in plan atat dezvoltarea a doua noi pavilioane, P9 si P10, cu acces direct din DN2, cat si modernizarea unui pavilion existent, de asemenea cu acces direct din DN2. Doraly ramane una dintre destinatiile preferate de aprovizionare pentru comerciantii din Bucuresti si din tara, dar si pentru clientii persoane fizice, iar dorinta noastra este sa-i intampinam cu o oferta cat mai bogata de produse, la preturi foarte avantajoase.” a declarat Alexandru Rusu, CEO Doraly.

Aflat in Afumati, pe DN2, in proximitatea liniei de centura, Doraly a inceput in 2016 un amplu proces de extindere, concretizat pana in prezent prin deschiderea a trei pavilioane comerciale, cu o suprafata totala de 13.400 mp si crearea a 200 de locuri de parcare. In cadrul spatiilor noi, se afla si doua magazine cash&carry, construite pe o suprafata totala de aproape 10.000 mp. Produsele comercializate in Doraly au preturi de producator/importator. 

Dezvoltat pe 260.000 mp, parcul comercial Doraly cuprinde 31 de pavilioane moderne, cu o suprafata totala inchiriabila de peste 84.000 mp, avand peste 850 de spatii comerciale si aproximativ 5.000 de locuri de parcare, inclusiv subterane. Acesta gazduieste 550 de producatori, importatori si distribuitori, care comercializeaza intr-o gama variata produse alimentare si non-alimentare (instalatii electrice, instalatii si obiecte sanitare, electronice si electrocasnice, detergenti si cosmetice, articole de menaj, articole pentru casa, ingrijire personala, jucarii, birotica si papetarie), oferind in total peste 550.000 de articole.