Curs GRATUIT de Lucrator Comercial in regiunea Bucuresti-Ilfov. Se acorda subventie!

Curs GRATUIT de Lucrator Comercial in regiunea Bucuresti-Ilfov. Se acorda subventie!

Organizatia World Vision si SC Ascendo Srl va invita sa participati la cursul GRATUIT de Lucrator Comercial. Programul de formare profesionala este destinat persoanelor angajate in domeniul comertului. In plus, participantii vor beneficia de servicii de consiliere, dar si de o subventie de 360 de lei/curs.

Cursul este o parte componenta a proiectului “Cooperare transnationala, servicii de consiliere in cariera, calificare si recalificare pentru angajatii din regiunile de dezvoltare Centru, Nord-Vest, Nord-Est, Sud-Vest, Sud-Est, Sud-Muntenia, Bucuresti si Ilfov”. Proiectul este finantat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013; Axa prioritara. 2 Corelarea invatarii pe tot parcursul vietii cu piata muncii; Domeniul major de interventie. 2.3 Acces si participare la Formare Profesionala Continua; POSDRU/164/2.3/S/134056.
Obiectivul proiectului este dezvoltarea capitatului uman, cresterea competitivitatii si adaptabilitatii la mediul economic prin cooperare transnationala, oferirea serviciilor de consiliere in cariera, calificare si recalificare pentru angajatii din regiunile de dezvoltare Centru, Nord-Vest, Nord-Est, Sud-Vest, Sud-Est, Sud-Muntenia, Bucuresti si Ilfov.

Lucrator Comercial
Cursul de Lucrator Comercial este un curs de calificare nivel 1, durata acestuia fiind de: 360 de ore, din care 120 ore de teorie si 240 ore de practica. Cursul este acreditat de Autoritatea Nationala de Certificare si recunoscut de Ministerul Muncii, Cod Cor 522303. Perioada estimativa de incepere a cursurilor este luna iulie 2014, iar locurile sunt limitate la 28 de persoane. Absolventii cursului vor primi o subventie care se va acorda la finalul programului de formare profesionala, in momentul in care se vor primii banii bugetati de la autoritatea finantatoare. Cuantumul subventiei este de 360 de lei/curs.

Conditii de participare:
Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele documente din partea dvs:
– Copie dupa actul de identitate;
– Copie dupa ultima diploma de studii (minim 8 clase);
– Copie certificat de nastere si certificat casatorie unde este cazul;
– Adevernita de salariat – angajat cu contract de munca la o firma din sectorul comertului -Obligatoiru.
– Locatia angajatorului la care isi desfasoara activitatea angajatii trebuie sa fie in regiunea Bucuresti-Ilfov – Obligatoriu.
– In momentul inceperii cursului, fiecare persoana inscrisa, va prezenta si o adeverinta medicala in original.
– Nota: Participantii nu trebuie sa fie deja calificati in de domeniul COMERTULUI. Conform autoritatii finantatoare, prioritate au persoanele cu un nivel scazut de calificare.

LOCATIE
Calea Rahovei, nr. 266-268, corp 61, et.4, cam. 25-1 sector 5, Bucuresti, cladire birouri ELECTROMAGNETICA BUSINESS PARK;

CONTACT
sima.george@gmail.com, claudia.neculae@gmail.com;
0745.307.405, 0727.723.151;